24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

American, Spirit, Southwest Airlines: Naon anu kajantenan ka 79 Miliar Bailout?

PaulHudson
PaulHudson

Airlines di Amérika Serikat nampi langkung $ 79 milyar dina uang talangan ngalangkungan tilu tagihan anu aya hubunganana sareng COVID dina taun 2020-2021 pikeun ngabantosan aranjeunna, padamelna, sareng industri perjalanan udara salamet tina pandemi COVID anu paling parah. Kongrés ngahajakeun artos ieu pikeun indit ka pilot, pramugari, sareng karyawan maskapai sareng bandara sanésna pikeun mastikeun yén aranjeunna dibayar salami periode paménta anu parah pisan sareng pikeun mastikeun yén maskapai ngagaduhan kapasitas pikeun nyumponan paménta perjalanan nalika pas ka Covid kaayaan ningkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. FlyersRights, organisasi advokasi konsumen parantos nyungkeun sidang pangawas sareng CEO maskapai ditambah wakil tenaga kerja sareng panumpang.
  2. Maskapai dibéré subsidi féderal masif pikeun ngajaga jasa udara publik kuat sareng ngirangan inféksi COVID.
  3. Pangénggalkeun pembatalan tinggi, panundaan hiber, ditambah oposisi maskapai kana sababaraha panduan CDC penting anu naroskeun naha artos pembayar pajak parantos disalahgunakeun ku manajemén maskapai

"American Airlines, Spirit Airlines, sareng Southwest Airlines, leres-leres gagal pikeun jalma Amérika"

Présidén FlyersRights.org Paul Hudson 

Pembatalan maskapai masif

Sapanjang usum panas, maskapai ngabolaykeun ratusan penerbangan per dinten sabab teu gaduh karyawan anu siap angkat. Dina dinten anu pang parahna, Spirit Airlines ngabatalkeun langkung sapalih penerbangan na anu dijadwalkeun.

Ieu henteu tiasa ditampi, sareng Sénator Maria Cantwell, Ketua Komite Dagang Sénat, ngirim serat ngeunaan hal ieu ka maskapai dina bulan Juli. FlyersRights.org pendak sareng stafna pikeun ngabahas masalah dina 1 Séptémberst sareng ngajukeun solusinya anu paling anyar tina panyalahgunaan maskapai.

Dédéngéan Komite Pengawas DPR dipénta

FlyersRights.org naroskeun sidang pangawas panitia pikeun maksa Doug Parker, Gary Kelly, Ted Christie, sareng CEO maskapai sanésna pikeun ngajelaskeun naon anu aranjeunna lakukeun ku artos COVID sareng naha maskapai na parantos gagal nganteurkeun naon anu dimaksud hukum.

Sidang pangawasan ogé kedah kalebet wawakil panumpang sareng wakil tenaga kerja. FlyersRights.org ngusulkeun rencana rangsangan sareng jarak jauh sosial anu bakalan ngajantenkeun maskapai nguntungkeun, ngalir dina kapasitas anu langkung luhur salami pandemi, sareng bakal mastikeun perjalanan udara langkung aman, sadayana langkung murah dibanding bailout bungkus.

FlyersRights.org mangrupikeun organisasi panumpang maskapai pangageungna; éta nyokong panumpang maskapai sateuacan FAA, DOT, TSA sareng instansi pamaréntah sanés

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment