Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Guinéa megatkeun News wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kudéta Guinea: Présidén ditahan, pamaréntah dibubarkeun, wates ditutup

Kudéta Guinea: Présidén ditahan, pamaréntah dibubarkeun, wates ditutup
Kudéta Guinea: Présidén ditahan, pamaréntah dibubarkeun, wates ditutup
Ditulis ku Harry Johnson

Perlu dipikaterang yén pamimpin pemberontak - Mamadi Dumbouya - saacanna pernah ngawula di Legiun Luar Negeri Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kudéta militér dina Guinea.
  • Présidén Guinea ditéwak ku pemberontak militér.
  • Pimpinan kudéta ngumumkeun panutupanana lengkep wates Guinea.

Kolonel Mamadi Dumbouya, anu sasarengan sareng pendukungna ngayakeun kudéta di Guinéa sareng nguasaan kakawasaan, mutuskeun ngabubarkeun pamaréntah, ngaleungitkeun konstitusi anu ayeuna sareng nutup wates udara sareng darat di nagara éta.

Dumbouya ngarékam pesen pidéo dimana anjeunna ngumumkeun rencana na saatos rebutan kakawasaan di Guinea.

Nasib Présidén Guinéa Alpha Condé henteu écés saatos pidéo anu henteu diverifikasi nunjukkeun anjeunna dina tangan prajurit, anu nyatakeun yén aranjeunna parantos merebut kakawasaan.

Présidén Condé kapilih deui pikeun jabatan katilu kontroversial di jabatan tengah protés telenges taun ka tukang.

Perlu dipikaterang yén pamimpin pemberontak - Mamadi Dumbouya - saacanna pernah ngawula di Legiun Luar Negeri Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment