wartos

Venice, California sadayana pikeun Armani Style Beauty

Madisin Rian, Adria Arjona, Barbara Palvin sareng Greta Ferro dina dahar peuting kageulisan Armani

Kemitraan diperbarui Armani beauty salaku Sponsor Utama sareng Festival Film Internasional Venice 78 langkung langkung nguatkeun hubungan mérek sareng dunya pembuatan pilem sareng sumping salaku perayaan cinta Giorgio Armani salami hirup di bioskop.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tadi wengi di Venice, kageulisan Armani, sponsor utama Pésta Film Internasional Venice 78, ngayakeun tuangeun anu eksklusif pikeun ngahargaan sinematografi sareng ngarayakeun lipstik baju panjang anu anyar dibuka LIP POWER.

Dina ayana Roberta armani, acara ngempelkeun ibu baptis Festival Film Sérena Rossi sareng anggota juri Sarah Gadon; rupa mérek Adria Arjona, Greta Ferro, Nicholas Hoult, Alice Pagani, Barbara Palvin, jeung Madisin Rian; palaku sareng tamu terkenal diantarana Maude Apatow, Antonia Gentry, Hailee Steinfeld, Chase Stokes, Lexi Underwood, Esther Acebo, Jaime Lorente, Eugenia Silva, Laura Haddock, Ruth Wilson, Victoria Magrath, Shirine Boutella, Tina Kunakey, Caroline Receveur, Matilde Gioli, Levante, Ludovica Martino sareng Beatrice Bruschi.

Kaéndahan Armani - Sponsor Utama tina 78th Festival Film Internasional Venice

Salaku sponsor utama Biennale Bioskop 2021, Armani kageulisan nyayogikeun layanan dandanan resmi pikeun tamu festival diantarana selebriti leumpang dina karpét beureum.

Taun ayeuna, kageulisan Armani nguatkeun hubunganana sareng Biennale Bioskop bahkan langkung jauh kalayan ngenalkeun penghargaan énggal: The Audien Award - Armani beauty, Orizzonti Extra. Orizzonti Extra mangrupikeun penyuluhan bagian kalapa anu museur kana tren anyar di dunya bioskop. Hadiah anu anyar dikenalkeun bakal ngagungkeun gambar anu pangsaéna pikeun bagian anyar numutkeun ka juri penonton.

Pikeun langkung nyumbang kana budaya budaya Venice, pendidikan sareng generasi anu bakal datang, ogé pikeun ngamajukeun kaéndahan sareng dunya seni, kageulisan Armani ogé teras-terasan ngadukung pamulihan koleksi koleksi gandum tina Plambatan Accademia di Belle Arti di Venezia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment