24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Warta Breaking Malta wartos jelema tanggung jawab Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Euractiv, Financial Times, Politico Éropa ngawartoskeun NO MORE dina Open Letter

lipmanandjuergen
lipmanandjuergen

Profesor Geoffrey Lipman, présidén Komunitas Iklim Ramah Lingkungan Internasional (TIKP) sareng Juergen Steinmetz, pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya ngaping 16 organisasi Éropa kusabab nolak nyandak aktipitas nyarios dina acara Éropa anu diayakeun ku publikasi anu sacara terbuka ngadukung suluh fosil.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 16 organisasi masarakat sipil anu ngarah parantos nyarios yén aranjeunna moal nampi deui uleman pikeun nyarios dina acara média ngeunaan kawijakan EU anu disponsoran ku perusahaan bahan bakar fosil.
  • Aranjeunna ngembarkeun pengumuman dina surat terbuka ka éditor tilu organisasi berita Éropa, Euractiv, Financial Times sareng Politico Éropa.
  • Suratna berbunyi: Sir / Madam, Salaku kampanyeu Éropa pikeun aksi iklim sareng kaadilan iklim, kami nyerat ka anjeun pikeun nginpokeun yén kami moal nampi deui uleman pikeun nyarios dina acara anu diayakeun ku organisasi média anjeun ngeunaan kabijakan Uni Éropa kalayan sponsor fosil perusahaan bahan bakar.

Pikeun industri bahan bakar fosil, sapertos industri bako sateuacanna, gambar mangrupikeun sagalana. Ditempo salaku pasangan anu sah sareng bagian tina solusi krisis iklim mangrupakeun konci. Ku ngadukung acara profil tinggi anu diayakeun ku toko média sapertos anjeun, industri bahan bakar fosil mésér platform pikeun kéngingkeun kredibilitas sareng pangaruh anu teu leres.


Pikeun industri bahan bakar fosil, sapertos industri bako sateuacanna, gambar mangrupikeun sagalana. Ditempo salaku pasangan anu sah sareng bagian tina solusi krisis iklim mangrupakeun konci. Ku ngadukung acara profil tinggi anu diayakeun ku toko média sapertos anjeun, industri bahan bakar fosil mésér platform pikeun kéngingkeun kredibilitas sareng pangaruh anu teu leres.


Pikeun industri bahan bakar fosil, sapertos industri bako sateuacanna, gambar mangrupikeun sagalana. Ditempo salaku pasangan anu sah sareng bagian tina solusi krisis iklim mangrupakeun konci. Ku ngadukung acara profil tinggi anu diayakeun ku toko média sapertos anjeun, industri bahan bakar fosil mésér platform pikeun kéngingkeun kredibilitas sareng pangaruh anu teu leres.


Dina jaman nalika disinformasi sumebar dina média sosial, sareng nalika iklan sareng kontén editorial beuki hésé dibébaskeun, urang yakin pisan yén média bébas ngagaduhan peran penting pikeun ngajaga démokrasi sareng kabébasan bebas.


Nanging, ngudag objektivitas henteu dilayanan ku ngantep industri média bahan bakar fosil platform média sponsor. Peran mayunan kapentingan batubara, minyak sareng gas dina ngagancangkeun krisis iklim sareng ngarusak aksi iklim sanés masalah opini, sareng ngamungkinkeun industri pikeun terus nyusun paguneman ngan ukur tiasa nunda léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngawatesan pemanasan global pikeun alam tingkat sareng masarakat tiasa tahan.

Dina kecap tina jutaan murid sakola anu ngahalangan iklim: imah urang kabeuleum.


Sareng industri bahan bakar fosil ngagaduhan kaléng béngsin dina pananganana. Nalika perusahaan bahan bakar fosil mangpaatkeun kredibilitas platform média anjeun salaku bagian tina strategi pikeun netepkeun istilah debat umum sareng nempatkeun dirina caket ka anu nyandak kaputusan, anjeun ngabantosan aranjeunna tuang suluh dina seuneu.

Kami ngucap sukur pikeun anjeun nyebarkeun surat ieu supados pamiarsa sareng pamilon acara tiasa diinpokeun kunaon organisasi kami henteu hadir tina acara naon waé anu anjeun tiasa atur ku pangrojong industri bahan bakar fosil. Sareng kami ngadesek anjeun pikeun langkung jauh dina ngungkulan masalah anu parah tina pangaruh bahan bakar fosil, ku henteu deui ngatur acara naon waé kalayan sponsor perusahaan bahan bakar fosil.

Salam hormat,

  • Politik Bebas Fosil
  • Ngarobih-EU
  • CIDSE
  • Observatorium Perusahaan Éropa
  • Balance counter
  • Féderasi Serikat Pekerjaan Umum
  • Pangan sareng Cai Aksi Éropa
  • Babaturan Bumi Éropa
  • Saksi Global
  • Greenpeace
  • Cageur
  • Naturefriends Internasional
  • Angkutan & Lingkungan
  • Nonoman pikeun Iklim
  • Kantor Kawijakan Éropa WWF
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov

Leave a Comment