24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos jelema kasalametan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Karek nunjuk Duta Besar Jerman ka Cina ujug-ujug pupus: Penyidikan

Anjeunna disumpah salaku Duta Besar Jerman panganyarna dina 24 Agustus, sareng katelah leungeun katuhu ka Kanselir Jerman Merkel. Naha anjeunna maot dinten ayeuna? Otoritas Jérman tetep jempé ngeunaan kaayaan éta, kusabab aya panyilidikan anu ditunda.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jan Hecker, duta besar Jerman anu nembé ditunjuk ka Cina tilar dunya Senén enjing di Beijing
  • Kaayaan deasth na tetep dirusiahkeun dugi ka ayeuna, sareng anu ditalungtik ku Menteri Luar Negeri Jerman
  • Duta Besar Hecker ditunjuk dina 24 Agustus, ngantunkeun pamajikan sareng tilu murangkalihna nalika anjeunna pupus dinten ayeuna umur 54 taun.

  • ngan ukur parantos sababaraha dinten janten peran duta besar. Umur 54 taun sateuacanna damel salaku panaséhat kabijakan luar nagri pikeun Kanselir Jérman Angela Merkel.
  • Duta Besar Hecker ngan diangkat akhir Agustus. Umurna 54 taun sareng ninggalkeun pamajikanana sareng tilu murangkalih.

Duta Besar Jérman ka Cina mangrupikeun salah sahiji confidants anu paling caket sareng penasihat kaamanan nasional pikeun angkat ka Kanselir Jérman Angela Merkel.

Ngan sababaraha dinten ka pengker, anjeunna katingali nunjukkeun solidaritas sareng réncangna Lituania.

"Éta ku sedih sareng hanjelu pisan yén kami terang yén maotna Duta Besar Jérman ka Cina," ceuk Menteri Luar Negeri Jerman dina pernyataan dina Senén. "

"Pikiran urang ayeuna ieu sareng kulawargana sareng jalma-jalma anu caket sareng anjeunna."

Kantor Luar Jérman henteu nyebarkeun kaayaan balik pupusna diplomat.

Tuan Hecker janten pengacara sareng hakim sateuacanna.

Anjeunna pendak sareng Présidén AS Biden sareng Kanselir Merkel di G7.

Hecker siga "Bagja sareng sadayana leres" salami hiji acara anjeunna host di bumi Beijing na dinten Jumaah kamari, salah sahiji tamu nyarios ka agénsi berita Reuters.

Nalika ngenalkeun Duta ka-14 ka Cina, kedutaan Jerman nyarioskeun tujuan utamina nyaéta pikeun mastikeun "pangembangan jangka panjang sareng stabil hubungan Jerman-Cina ... pikeun kapentingan masarakat kadua nagara."

Anjeunna disangka ngarencanakeun hiber deui ka Jérman sareng neraskeun damel sareng rektor dugi ka akhir masa jabatanana. Nanging, kusabab "kaayaan diplomatik" anu nembé rumit, sigana aya hubunganana sareng pamaréntahan Taliban di Apganistan, pamaréntah féderal mutuskeun yén "Kedubes Jérman di Beijing kedah mastikeun yén éta épéktip pisan. Jérman maréntahkeun anjeunna cicing di Beijing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment