24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos

Hotel Anyar W parantos nyandak anjeun nyandak Centerstage di RUNWAY, Cahaya Kota sareng leumpang dina permukaan Bulan, ngan ukur di Changsha

bulan-bulan

"W Changsha nandaan hotél W kadalapan dibuka di Cina, salah sahiji pasar anu paling berpengaruh dina perjalanan sareng bisnis, sareng kami resep nyandak W Hotels ka sababaraha tujuan di penjuru nagara," saur Tom Jarrold, Pamimpin Brand Global, W Hotel Di Seluruh Dunya. "Kota sapertos Changsha, kalayan padumuk anu fokus ka hareup sareng pasar méwah milénium anu gancang anu hoyong anu anyar sareng anu teu disangka-sangka, mangrupikeun tempat kaulinan anu teu aya watesna pikeun W."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kahareup hotél nembé dibuka ayeuna.
  • W Hotels Worldwide badé terang ibu kota sareng kota panggedéna di propinsi Hunan, Cina, kalayan dibuka W Changsha dinten ayeuna.
  • Milik Grup Industri Hunan Yunda, W Changsha, hotél nunjukkeun sumanget cerah kota futuristik sareng multi-diménsi ku desain anu provokatif sareng lucu anu diideuan ku perjalanan luar angkasa.

Gampang diakses, W Changsha aya dina jarak 30-menit ngajalankeun ka Bandara Internasional Changsha Huanghua, 15-menit drive ka Stasiun Kereta Api Changsha Selatan, sareng nyambung langsung ka Jalan Tol Beijing-Hong Kong-Macau. Dirancang ku Cheng Chung Design (HK) Ltd anu diaku, W Changsha nyandak résiko imajinatif sareng wani ngawujud bentuk desain anyar ngagungkeun warisan Changsha sareng modernitas. Di Cina, Changsha ogé katelah "Star City" sareng namina ngainspirasi narasi desain hotél anu nampilkeun pola géométri kandel dicampur sareng karya seni avant-garde kontémporér. Ditugaskeun sacara éksklusif ku hotél, karya seni anu pikasieuneun sapertos séri Schrodinger's Cat sareng pamasangan seni Zeta ngajajah misteri jagat raya ngalangkungan lénsa W, nyiptakeun patempatan anu teu disangka-sangka di hotél.

Sesampainya di W Changsha, tamu disambut ku logo W anu ikonik, disinaran janten siga bulan. "Avenue of the Stars," lanskap campuran-média anu ngagabungkeun seni digital, interaktif, sareng sora, ngangkut tamu ka RUNWAY, bar tujuan di Living Room, tandatangan mérekna, dipicu ku sosial di lobi hotél tradisional. Di dieu, patung "Pepper Man" ngundang tamu pikeun ningali sareng kagumkeun deui kaajaiban rohangan dina kontéks adat Changsha sareng budaya. 

W Changsha Kadatangan, Ruang Tamu, RUNWAY

345 kamar sareng kamar tamu hotél nawiskeun méwah modéren sareng kenyamanan téknologi anyar, kalayan témbok anu ngagambarkeun planét, rasi, sareng mendakan nebulae liwat layar "meow eye cabin" layar LED anu niru éksplorasi luar angkasa. Ti 26th lantai ka lantai pangluhurna dina 28th, Extreme-story Extreme - WOW Suite (mérek pikeun suite présidén) ngahijikeun langkung ti 1,000 méter pasagi ruang tamu sareng tempat hiburan, kalebet kebon swasta sareng kolam renang, kanggo tempat anu hadé pikeun acara pribadi anu diperkuat ku jasa tanda tangan hotél.

W Changsha janji janten tujuan makan paling anyar pikeun tuangeun lokal kalayan tilu réstoran sareng bar tujuan. TROPICS, réstoran sadidinten di hotél, nganteurkeun pangalaman anu saé sareng dapur terbuka-na nawiskeun asakan lokal sareng internasional. SHINN YEN ngagungkeun budaya Changsha ngalangkungan tuang sareng seni, kalayan pendekatan anu hirup pikeun masakan Hunan lokal anu nunjukkeun rasa lada di daérah éta. Unggal sonten, acara kabaret langsung anu ngagumunkeun sareng opera tradisional Hunan salajengna ngahirupkeun pangalaman makan. Peuting, RUNWAY mangrupikeun palang tujuan hotél dimana sadayana tamu angkat panggung pikeun ningali sareng katingali. Bar hurung ku pagelaran musik anu narik ati anu pas pisan sareng koktail buatan tangan sareng gigitan cahaya.  

Acara Sinar Caang di W Changsha

Kalayan langkung ti 1,000 méter pasagi rohangan fungsina ngalangkungan lima kamar anu fleksibel, W Changsha nawiskeun kemungkinan anu teu aya watesna pikeun hosting duanana karya sareng pakumpulan sosial. Di foyer, patung graffiti sareng pop "Fist Bump" patung-ungkapan internasional salam ramah-ngantosan tamu nalika aranjeunna pendak sateuacan acara anu semangat. Unggal rohangan rapat multifungsi sareng dilengkepan téknologi audiovisual pangénggalna anu diadaptasi kana kabutuhan acara khusus. Di antara rapat, tamu tiasa istirahat sareng W Recess, tempat asli hotél di istirahat kopi sareng inuman anu beragam sareng pilihan tuangeun anu dirancang pikeun ningkatkeun acara naon waé.  

DETOX. RETOX. NGULANG.

Saatos damel atanapi ulin, sémah tiasa najong deui ku kolam renang réfléksi atanapi ngadamel percikan di WET®, kolam renang anu jembar ku patung 'Space Cat' tilu méter. Pusat kabugaran FIT anu 24/7, sapinuhna nawiskeun beurat sareng kardio ogé kelas jogét ngompa haté pikeun ngabakar kalori sateuacan perayaan dimimitian deui. Pikeun sémah anu hirup ku filsafat 'Detox.Retox.Reulit' mérek, AWAY SPA ngantosan pikeun mulangkeun sareng ngahudangkeun cahaya na.

"Kami gumbira pikeun debut merek W Hotels di Cina tengah sareng nyirian léngkah simbolis sanés pikeun urang nalika urang teraskeun mekarkeun portopolio méwah kami kana pasar énggal di saluruh nagara," saur Henry Lee, Présidén, Cina Raya, Marriott International. "Salaku perjalanan domestik terus nyandak momentum anu luar biasa, kami mawa mérek anyar sareng pikaresepeun sapertos W ka tujuan luang anu muncul di nagara éta."

Kanggo inpormasi lengkep atanapi kanggo ngadamel reservasi, kunjungi wchangsha.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment