24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Berita Ngabobol Mozambik jelema

Mozambik, Afrika Kidul, Cape Verde, Maroko, Zambia gabung sareng Dewan Eksekutif UNWTO

Kalayan pamilihan Dewan Eksekutif UNWTO ieu nagara anggota Afrika UNWTO diarepkeun yén aranjeunna tiasa nyumbang kana pamulihan Afrika dina pasca-COVID-19, nguatkeun komunitas désa pikeun ngajantenkeun pariwisata alat anu leres pikeun ngahasilkeun kabeungharan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mozambik mangrupikeun salah sahiji nagara anu ditunjuk janten Déwan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunya pikeun periode 2021-2025.
  • Pengumuman integrasi Mozambik dilakukeun nalika Rapat 64 Komisi Regional Daérah Pariwisata Dunya pikeun Afrika CAF / UNWTO sareng Edisi ka-2 Pariwisata Global OMT - Forum Investasi di Afrika, di Pulo Sal, Cape Verde, anu lumangsung antara 2 sareng 4 Séptémber 2021.
  • Salaku tambahan kana pengangkatan éta, rapat dimaksudkeun pikeun ngabahas kamekaran pariwisata di daérah Afrika, prioritas OMT sareng garis padamelan.

Mozambik kapilih tina total tujuh calon. Maka, Amérika Anggota anu ditunjuk sanés anu bakal ngawakilan Afrika dina Déwan Eksekutif OMT kanggo waktos 2021-2025 nyaéta Afrika Kidul, Cape Verde, Maroko, sareng Zambia.

Nigeria sareng Ghana ditingali.

Hadir dina rapat éta, Menteri Kebudayaan sareng Pariwisata, Eldevina Materula, nyarios yén "dina waktos kami ngalaman salah sahiji krisis anu paling parah dina pariwisata dunya, ieu mangrupikeun salah sahiji kameunangan anu hébat anu urang kahontal sareng bakal ngabantosan ningkatkeun pariwisata. Éta ogé réspon di tingkat buana sareng pangakuan kana agenda Mozambik pikeun ngembangkeun pariwisata Afrika. ”

Dina perjalanan ka Cape Verde, Materula dibarengan ku Diréktur Jéndral INATUR, Marco Vaz dos Anjos, sareng Wakil Diréktur Nasional Perencanaan sareng Kerjasama, Isabel da Silva.

Kedah ditetepkeun yén Déwan Eksekutif (EC) mangrupikeun badan struktural WTO, kalayan tugas nyandak tindakan anu diperyogikeun, konsultasi ku Sekjen, pikeun nerapkeun kaputusan sareng rekomendasi ti Majelis Umum.

Rapat CAF ka-64, anu réngsé dinten Sabtu (4), ngahijikeun menteri pariwisata Afrika, wawakil Sekretariat OMT, kalebet Sekretaris Jénderal OMT, Zurab Pololikashvili, sareng mitra di séktor éta. Sesi dibuka ku Présidén Républik Cape Verde, Jorge Carlos Fonseca.

Rapat taunan ieu nyayogikeun platform dimana pamangku kapentingan sektor swasta sareng swasta kumpul pikeun silih tukeur ideu ngeunaan kaayaan ayeuna agenda pangembangan pariwisata berkelanjutan nagara-nagara sareng Wilayah Afrika.

Misi CAF nyaéta ngadukung sareng ngabantosan nagara-nagara anggota OMT sareng pamangku kapentingan sanésna di daérah dina usaha mekarkeun daérah pariwisata salaku katalis pikeun pangwangunan ékonomi sareng sosial anu berkelanjutan, mastikeun yén anggota sapinuhna nguntungkeun tina jasa organisasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment