24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Djibouti Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

The New Djibouti Sheraton bersaing sareng Kempinski sareng Atlantik salaku Hotel top

Datang ka Djibouti tiasa nginget deui petualangan jalan pangkolotna dina perdagangan uyah bari leumpang sareng onta anu dieusian ku "emas bodas", sareng teuleum sareng Paus Hiu, salah sahiji-hijina tempat di dunya anu tiasa caket sareng pribadi sareng mahluk-mahluk ieu . Sémah tiasa nganjang ka Lac Assal anu héjo, ngan 30 menit ti Sheraton Djibouti, danau cai héjo narik para ahli géologis sareng vulkanologis ti sakumna penjuru dunya. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kempinski, Atlantik sareng ayeuna Sheraton Djibouti bersaing pikeun tamu anu dramatis Basisir Djibouti.
  • Dinten Sheraton ngumumkeun aya- bubuka saatos jutaan Dolar investasi hotél 185 kamar na salaku Hotel munggaran di Afrika dina Marriott Brand ieu
  • Rohangan anu ditarawang deui dimaksudkeun pikeun nyiptakeun lingkungan dimana tamu tiasa ngaraos nyaman sareng betah, naha damel, rapat, atanapi santai.

Dikirkeun kana akar salaku hub komunitas pikeun warga satempat sareng tamu di lokasi andalan global, pendekatan anu anyar pikeun Sheraton nyiptakeun pangalaman anu intuitif sareng holistik kalayan tempat-tempat anu nyambung, produktif, sareng ngaraos bagian tina hiji hal. 

Lokasina di Plateau du Serpent di Kuartal Diplomatik lami, hotél jarakna jarak ti kota Djibouti sareng 10 menit ti Bandara Internasional Djibouti Ambouli. Sheraton Djibouti anu ikonik mangrupikeun hotél internasional pangheulana dibuka di ibukota, ngagabungkeun budaya Djiboutian euyeub sareng standar perhotelan global. Hotél diakuan ku Républik Djibouti dina taun mimiti dibuka sareng dipidangkeun dina cap jasa pos taunan. Tengara di komunitas lokal, Sheraton Djibouti ngagaduhan kenangan khusus pikeun seueur Djiboutians anu nampi kunjungan glamor, pakumpulan kulawarga, sareng perayaan budaya di hotél. 

A "Modern Square" Dina-modéren

Di jantung Sheraton Djibouti nyaéta lobi anu ngagungkeun fitur cahaya kristal anu megah anu ngagambarkeun peta Djibouti. Lobi parantos dibayangkeun deui salaku "Alun-Alun Umum" hotél; rohangan terbuka anu holistik anu ngundang jalma pikeun babarengan atanapi nyéépkeun waktos pikeun nyalira diantara anu sanésna, nyiptakeun rasa tanaga sareng milik. Kalayan aliran anu alami, intuitif, sareng teu rumit, para tamu ngagaduhan anu diperyogikeun ku jangkauan panangan, sadayana disetél dina latar anu ngondang anu raoseun haneut sareng raoseun acan disaring.

Sheraton Djibouti nampilkeun seueur elemen tanda tangan tina visi anyar Sheraton. Ieu kaasup kana Méja Komunitas, ruang kerja anu ngundang, diwangun-tujuan anu nyangcang lobi hotél sareng ngamungkinkeun para tamu damel, tuang, sareng nginum bari ngaleos énergi rohangan. Saatos filsafat Sheraton pikeun nganut bentuk sareng fungsina, tabel ieu didesain khusus kalayan fasilitas pikeun tetep tamu produktif kalebet lampu-lampu sareng lampu listrik internal. 

The Studios mangrupakeun rohangan kumpul anu fleksibel sayogi pikeun buku iraha waé tamu butuh, memfasilitasi gawé bareng, ngahubungkeun sareng bersosialisasi dina setting anu henteu resmi. Diwangun dina platform anu diangkat sareng dibungkus ku gelas, Studios anu nganggo téknologi ngamungkinkeun sémah nyumbang kana énergi ruang publik bari ogé nyayogikeun privasi sareng fokus pikeun rapat kelompok alit atanapi pangalaman makan pribadi. 

Pangaturan tuangeun inuman sareng minuman anyar Sheraton Djibouti nyiptakeun titik fokus dina pangalaman lobi. Bagéan bar, bagéan kopi imah sareng bagéan pasar, éta Warung Kopi mangrupikeun pilar pusat visi Sheraton anu anyar, ngaganti tamu sacara lancar ti beurang ka wengi sareng pilihan tempat makan anu sumberna sacara lokal, gampang dikonsumsi nalika digawé sareng dikustomisasi pikeun nampung sadaya selera sareng jadwal waktos.  

SOMBUNG & CLUB LOUNGES ANU PRODUKTIVITI JUARA

Di kamar tamu, anu nuju ngarobih tahapan, para tamu disambut dina rohangan anu cerah sareng cahayana kalayan haneut, banding perumahan. Rengse lemes sareng nada kai ringan dilengkepan ku aksen biru sareng pirus anu diideuan ku laut Djibouti, sedengkeun tembokna dihias ku karya seni anu terinspirasi lokal. Kamar tamu anu lega sareng modéren parantos dibayangkeun deui sareng alat-alat anyar pikeun produktivitas, sapertos carjer USB sareng panel média. Sémah tiasa ngaraosan sadayana kanyamanan anu diarepkeun tina tetepna Sheraton kalebet ranjang platform Sheraton Sleep Experience sareng pancuran modern. 

Sheraton Club Lounge anu robih mangrupikeun rohangan éksklusif pikeun Marriott Bonvoy Anggota elit sareng tamu tingkat Sheraton Club, sareng nyayogikeun lingkungan anu ramah sareng luhur anu transisi kalayan lancar sareng kagiatan ti énjing ka sonten. Tamu bakal mendakan kurban kadaharan sareng inuman anu diénggalan, fasilitas premium, konektipitas anu ditingkatkeun, sareng aksés 24/7 ka lingkungan pribadi. 

WILUJUAN SELAMAT UNTUK BISNIS ATAWA KABUNGAN 

Sémah gaduh aksés kana sababaraha fasilitas hiburan di hotél kalebet kolam renang outdoor anu ningali Laut Beureum dimana tamu tiasa bersantai sareng tuang di réstoran sisi laut, Khamsin Pool Bar. Pantai pribadi hotél mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngayakeun rapat pribadi, barbeque nalika surup sareng resep kagiatan cai sapertos kayak sareng ngawelah. The Crystal Lounge mangrupikeun tujuan anu anjeun pikaresep ku komunitas lokal sareng nawiskeun pilihan inuman, tuangeun ringan sareng hiburan sonten.

Sheraton Djibouti ngagaduhan ruang acara 327 méter pasagi, kalebet 3 ruang rapat sareng ruang bal anu nembé direnovasi anu tiasa nampung 180 tamu. Rapat propésional sareng ahli acara di hotél nyayogikeun sadaya kaparigelan anu diperyogikeun pikeun bantosan suksés ti rapat grup intim dugi ka hajatan kawinan ageung.

"Kami bungah ngabagéakeun wisatawan global sareng warga satempat sami-sami ngalaman rohangan anu anyar sareng inspirasi di Sheraton Djibouti," saur Boumediene Ouadjed, General Manager di Sheraton Djibouti, "Djibouti seueur nawiskeun sareng mendakan ku campuran élektikna anu lami sareng énggal . Bentang lega na kaasup danau uyah, dataran cekung sareng jurang cadas, ngajantenkeun tujuan anu hadé pikeun anu mikaresep alam. " 

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.sheratondjibouti.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment