Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Yunani Breaking News News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pamulihan perjalanan udara usum panas Éropa gagal

Pamulihan perjalanan udara usum panas Éropa gagal
Pamulihan perjalanan udara usum panas Éropa gagal
Ditulis ku Harry Johnson

Nagara-nagara anu paling parah nyaéta nagara-nagara anu ngandelkeun langkung seueur kana pariwisata jarak jauh, sapertos Perancis sareng Italia sareng nagara-nagara anu nyebatkeun larangan perjalanan anu paling beurat sareng teu stabil sapertos Inggris, anu garing di handapeun daptar, ngan ukur ngahontal 14.3% ti Tingkat 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan hawa usum panas Éropa ngahontal 39.9% tina tingkat pra-pandemi.
  • Gambarna dicampur, sareng sababaraha tujuan langkung saé tibatan anu sanés.
  • Pesenan kalem dugi ka akhir jaman usum panas.

Panilitian anyar ngungkabkeun yén penerbangan internasional ka tujuan Éropa dina bulan Juli sareng Agustus ngahontal 39.9% tingkat pra-pandemi. Ieu langkung saé langkung saé tibatan taun kamari (anu 26.6%), nalika pandemi COVID-19 nyababkeun lockdowns nyebar; sareng vaksin teu acan disatujuan.

Nanging, gambarna campuran pisan, sareng sababaraha tujuan langkung saé dibanding anu sanés. Ogé, pandanganana henteu ningkat, sabab pesenan kalem dugi ka akhir jaman usum panas.

Ningali kinerja dumasar nagara, Yunani éta nangtung-kaluar. Éta ngahontal 86% datangna Juli sareng Agustus di 2019. Ieu dituturkeun ku Siprus, anu ngahontal 64.5%, Turki, 62.0% sareng Islandia, 61.8%. Yunani sareng Islandia mangrupikeun nagara-nagara munggaran anu nyatakeun yén aranjeunna bakal nampi tamu anu parantos divaksinasi sareng / atanapi tiasa nunjukkeun tés PCR négatip sareng / atanapi tiasa nunjukkeun buktina pulih tina COVID-19.

Nagara-nagara anu paling parah nyaéta nagara-nagara anu langkung ngandelkeun pariwisata jarak jauh, sapertos Perancis sareng Italia sareng nagara-nagara anu ngalaksanakeun larangan perjalanan anu paling beurat sareng teu stabil sapertos UK, anu kenténg dina handapeun daptar, ngahontal ngan 14.3% tingkat 2019.

Teu kaasup operator béaya rendah, penerbangan intra-Éropah diwangun ku 71.4% kadatangan, dibandingkeun sareng 57.1% dina 2019. Leungitna relatif datang anu jarak jauh, anu biasana cicing langkung lami, nyéépkeun langkung seueur sareng museurkeun perhatian ka kota sareng wisata. diguratkeun dina réngking tujuan lokal anu hadé jeung goréng kalayan hadé.

Perjalanan ka London khususna nguciwakeun; éta di handapeun daptar kota Éropa anu pang sibukna, ngahontal ngan 14.2% kadatangan 2019. Daptar éta dipimpin ku Palma Mallorca, ogé tujuan wisata pantai utama, ngahontal 71.5% tingkat 2019 sareng ku Athena, gerbang ka sababaraha pulau di Adriatik, dina 70.2%. Kota-kota utama anu pangsaéna kalayan hadé nyaéta Istanbul, 56.5%, Lisbon, 43.5%, Madrid, 42.4%, Paris, 31.2%, Barcelona, ​​31.1%, Amsterdam, 30.7% sareng Roma, 24.2%.

Upami dibandingkeun, tujuan luang kabukti langkung tahan banting. Réngking sadaya tujuan lokal anu utama (nyaéta: anu gaduh pangsa pasar langkung ti 1%) didominasi ku hotspot liburan tradisional seaside atanapi gerbang pikeun aranjeunna. Pamingpinna nyaéta Heraklion sareng Antalya, anu ngalangkungan tingkat pre-pandemi masing-masing 5.8% sareng 0.5%. Aranjeunna dituturkeun ku Tesalonika, 98.3%; Ibiza, 91.8%; Larnaca, 73.7% sareng Palma Mallorca, 72.5%.

Kumisan ti tren makro, tujuan anu ditetepkeun langkung saé hadé atanapi langkung parah kusabab alesan anu langkung lokal. Salaku conto, Portugal, anu mangrupikeun tujuan anu dipikaresep ku anu nuju liburan di Inggris, sangsara nalika Inggris ngarobih sebutan na tina héjo janten amber dina Juni; sareng Spanyol sangsara di akhir Juli nalika Jérman ngingetkeun ngalawan sadayana tapi perjalanan penting.

Nalika aya anu ngémutan kumaha hal anu pikareueuseun pikeun wisata di Éropa taun kamari, usum panas ieu mangrupikeun carita pamulihan anu saderhana pisan. Dibandingkeun ngalawan waktos normal, teras-terasan handap perjalanan udara internasional, kirang ti 40% tina normal, parantos ngarusak pisan pikeun industri penerbangan. Henteuna terasna wisatawan anu jarak jauh, khususna ti Wétan Jauh (ngahontal ngan 2.5% tina jilid pra-pandemi usum panas ayeuna) bakal ngabuktikeun niup parna pikeun ékonomi pangunjung sababaraha nagara Éropa.

Upami aya unsur panglipur, éta jalma "cicing", nyaéta: liburan di nagara sorangan. Sedengkeun penerbangan domestik ngagaduhan pangsa minoritas pasar di Éropa dina waktos normal, éta parantos ngajantenkeun langkung saé salami pandemi sabab henteu tunduk kana larangan perjalanan anu nangtang sapertos kitu. Salaku conto, Canaries sareng Balearics nampi langkung seueur pangunjung Spanyol tibatan anu dilakukeun dina usum normal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment