24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan kabudayaan Jepang Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

730 kutang sareng panties: Maling baju jero sérial ditahan di Jepang

730 kutang sareng panties: Maling baju jero sérial ditahan di Jepang
730 kutang sareng panties: Maling baju jero sérial ditahan di Jepang
Ditulis ku Harry Johnson

Kasus anu sigana teu pikaresepeun tina maling baju jero saleresna mah jarang di Jepang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pulisi Jepang nahan lalaki kusabab nyolong bra sareng panty.
  • Lalaki nyolong baju jero awéwé tina binatu.
  • Pulisi mendakan 730 potongan baju jero anu dipaling di bumi tersangka.

Pulisi di kota Beppu Jepang kidul ditéwak tersangka ku tuduhan nyolong 730 potongan baju jero awéwé tina tukang cuci koin, saatos murid kuliah umur 21 taun ngalaporkeun yén genep pasang baju jero na ngaleungit ti fasilitas binatu.

Beppu aparat kapulisian milarian bumi Tetsuo Urata umur 56 taun sareng ngawartoskeun ka média yén aranjeunna "henteu nyita sajumlah ageung celana jero mangtaun-taun."

Pulisi nyita 730 potongan baju jero awéwé nalika dipilarian, anu nuturkeun tuduhan ka Tetsuo ti mahasiswa kuliah awéwé awéwé anu teu dikenal. Anjeunna ngawartoskeun ka pulisi Tetsuo parantos ngaluarkeun genep pasang baju jero na di tempat binatu dina 21 Agustus.

Anu dituduh dikabarkan ngaku janten nyolong sajumlah ageung baju jero anu dipendakan di hartana.

Kasus anu sigana teu pikaresepeun tina maling baju jero saleresna mah teu ilahar Jepang.

Dina Maret, Takahiro Kubo, tukang listrik umur 30 taun, dituduh ku pihak berwenang nyolong 424 potongan baju jero sareng baju renang ti budak awéwé rumaja di prefektur Saga kidul-kulon.

Di 2019, pulisi mendakan langkung ti 1,100 barang baju jero bikangna disimpen dina kasus futon saatos nyerang bumi Toru Adachi di préféktur Oita basisir, anu dicurigakeun maling maling baju jero Jepang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment