24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kabin Airbus Single-Aisle Airspace Anyar nambihan kanyamanan pikeun penerbangan Lufthansa

Kabin Airbus Single-Aisle Airspace Anyar nambihan kanyamanan pikeun penerbangan Lufthansa
Kabin Airbus Single-Aisle Airspace Anyar nambihan kanyamanan pikeun penerbangan Lufthansa
Ditulis ku Harry Johnson

Lufthansa sakali deui parantos milih pilihan inovasi sareng banding panumpang, naékkeun palang kanggo masarakat anu ngalayang sacara umum ngalaman tingkat luhur, inovasi kabin ngarah Airbus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa ngamimitian ngoperasikeun pesawat kahijina kalayan kabin Single-Aisle Airspace.
  • Langkung ti 80 jet A320 Lufthansa pikeun dilengkepan kabin énggal.
  • Lufthansa terus fokus pisan dina produk premium pikeun sémahna.

Lufthansa parantos ngamimitian operasi kalayan pesawat A320 Kulawarga anu kahijina - A321neo - nampilkeun kabin Air Single-Aisle Airspace anyar Airbus. Ku ngalakukeun éta, maskapai janten operator munggaran di Éropa anu ngenalkeun fitur kabin Airspace énggal pikeun panumpang dina pesawat A320 Family. Dina 2018 Lufthansa Group, palanggan A320 Kulawarga anu lami, milih ngalengkepan langkung ti 80 pesawat A320 Kulawarga anyar na dina urutan ti Airbus sareng kabin Airspace.

Fitur-fitur Airspace anu anyar kalebet: panel sidewall langkung langsing pikeun rohangan pribadi tambahan dina tingkat taktak; pintonan anu langkung saé ngalangkungan jandéla kalayan bezél anu dirarancang sareng corak jandela anu terintegrasi lengkep; tong overhead pangageungna pikeun 60% langkung kantong; téknologi cahaya LED panganyarna; LED 'cahayana lebet'; sareng kamar mandi anyar kalayan fitur anu teu aya kaéra sareng kabersihan antimikrobial.

"Lufthansa parantos sakali deui nyandak pilihan inovasi sareng banding panumpang, naékkeun palang kanggo masarakat anu ngalayang sacara umum ngalaman tingkat salajengna, Airbus inovasi kabin ngarah ”, saur Christian Scherer, Kapala Komérsial Airbus sareng Kapala Internasional. "Kuring resep ngabagéakeun salah sahiji mitra jangka panjang urang, Lufthansa, janten operator Éropa munggaran pikeun kabin Airspace Family A320neo. Abdi henteu sabar dina hiber dina salah sahiji pesawat ieu. ”

"Paduli krisis, urang teraskeun sacara nekenkeun kana produk premium pikeun tamu kami," nekenkeun Heike Birlenbach, Kepala Pangalaman Palanggan, Lufthansa Group. "Kanggo kami, premium hartosna nyayogikeun tawaran anu saé kualitas, individual sareng relevan pikeun sadaya panumpang urang sepanjang waktos. Kalayan Airspace Cabin énggal, kami sacara nyata ningkatkeun pangalaman perjalanan dina rute jarak jauh sareng netepkeun patokan industri énggal. "

Lufthansa parantos ngoperasikeun kulawarga A320 ti saprak 1980-an sareng janten operator anu pangpayunna pikeun A321 sareng A320neo. Grup maskapai mangrupikeun operator Airbus pangbadagna di dunya.

Dina akhir Juli 2021, Kulawarga A320neo parantos nampi langkung ti 7,400 pesenan ti langkung ti 120 nasabah sadunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment