Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Teu aya radar? Henteu masalah! Bandara Kabul dibuka deui pikeun penerbangan domestik

Teu aya radar? Henteu masalah! Bandara Kabul dibuka deui pikeun penerbangan domestik
Teu aya radar? Henteu masalah! Bandara Kabul dibuka deui pikeun penerbangan domestik
Ditulis ku Harry Johnson

Bandara kabul beroperasi tanpa sistem radar atanapi navigasi, janten sesah pikeun neraskeun penerbangan sipil internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Taliban muka deui Bandara Kabul pikeun perjalanan domestik.
  • Ariana Afghan Airlines ngaluncurkeun deui tilu rute domestik ti Bandara Kabul.
  • Tim téknis ti Qatar ngalereskeun bagéan sistem pangendali lalu lintas Kabul Airport.

Ariana Afghan Airlines ngumumkeun dina pernyataan dina halaman Facebook na yén anjeunna parantos ngalaksanakeun penerbangan domestik antara ibukota Kabul sareng Herat, Mazar-i-Sharif sareng Kandahar.

Ariana Afghan Airlines penerbangan antara Kabul sareng tilu kota propinsi utama di beulah kulon, kalér sareng kidul ibukota dihirupkeun deui saatos tim insinyur penerbangan ti Qatar ngalereskeun bagian-bagian sistem kontrol lalu lintas udara minggu kamari sareng ngabuka bandara ibukota kanggo bantuan sareng jasa domestik.

Sateuacanna, Duta Besar Qatar ka Apganistan Saeed bin Mubarak al-Khayarin nyarioskeun yén tim téknis parantos tiasa dibuka deui Bandara kabul pikeun narima bantuan.

Lauding ieu salaku léngkah anu dilakukeun pikeun balikkeun nagara ka normalitas relatif saatos kaayaan rame, duta besar nambihan yén landasan pacu bandara parantos diropea kerjasama sareng aparat Afghanistan.

Tapi bandara Kabul beroperasi tanpa sistem radar atanapi navigasi, janten sesah pikeun neraskeun penerbangan sipil internasional.

Ngabuka deui bandara, saluran hirup anu penting pikeun dunya luar sareng di daérah pagunungan Afganistan, parantos janten prioritas tinggi pikeun Taliban nalika ngusahakeun mulangkeun katertiban saatos réngsé néwak petir aranjeunna di nagara ku nyandak Kabul tanggal 15 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment