Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Hong Kong Ngarobih Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Didatangan Hong Kong pikeun dijagaan ku Dancing Jellyfish

Salaku tujuan pangalaman laut di pusat kota Hong Kong anu munggaran, Cube O Discovery Park henteu ngan ukur nampilkeun dunya jero cai sareng kahirupan laut ku cara anu énggal, tapi ogé sacara halus ngembun sagara anu lega kana rohangan kubik terbatas anu ngadeukeutkeun lautan sareng nyambungkeun datang ka alam ku cara anu anyar sareng ngahibur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngawengku kawasan anu langkung ti 10,000 kaki, Cube O Discovery Park bakal nampilkeun kombinasi tampilan kahirupan laut anu nyata sareng gim multimédia interaktif anu pikaresepeun, sasarengan sareng rupa-rupa rekreasi, pendidikan sareng kasempetan tuang.
  • Cocog pikeun kunjungan kulawarga sareng postingan poto média sosial, Cube O tempatna di mall tengara anyar Plaza 88 di Tsuen Wan sareng éta tujuan pangalaman laut munggaran Hong Kong di pusat kota.
  • Cube O mangrupikeun proyék munggaran di Hong Kong ti Cube Oceanarium - mérek akuarium anu terkenal di dunya - sareng mangrupikeun hasil tina kolaborasi anu suksés antara arsiték akuarium anu luhur, tim operasi akuakultur akuarium propésional, konsultan konservasi laut senior sareng konsultan téknis anu parantos kéngingkeun dua Panghargaan Épék Pangaruh Pangsaéna dina Hong Kong Film Awards.

Nalika nganjang Hong Kong deui saatos dibuka deui, Cube O kedah aya dina daptar ember anjeun

Ideu tukangeun kubus O nyaéta nyiptakeun pangalaman laut anu unik anu nampilkeun dunya jero cai sareng kahirupan laut anu nyata, digabungkeun sareng épék multimédia interaktif, pikeun ngamajukeun pesen panyalindungan laut.

Pangalaman laut pikeun sadaya kulawarga

Kubus O dibagi kana sababaraha zona bertema kalayan daya tarik anu béda kalebet proyéksi jandela akrilik munggaran Hong Kong. Ieu ngahijikeun pandangan kahirupan laut anu nyata sareng épék cahaya sareng bayangan anu diproyeksikeun. Salaku conto, ubur-ubur dipidangkeun dina kaleidoskop warna, sedengkeun Virtual Reality (VR) nganjang ka laut dina jero laut.

Aya ogé kelas campuran jellyfish Campuran (MR), tempat kaulinan pikeun barudak, sareng ruang makan. Pangalaman anu pikaresepeun ieu nawiskeun dinten anu berorientasi kulawarga anu idéal, sareng tempat anu sampurna pikeun Instagram pikeun jalma ngora.

Ngagelarkeun hiji Wonderland sagara

Ku ngagabungkeun kahirupan laut nyata sareng cahaya artistik sareng épék bayangan anu ngarobih ubur-ubur polos kana acara gelembung anu warna-warni, Cube O ngaharepkeun memikat jalma ku kaagungan sagara. Ubur-ubur menari siga aranjeunna kalibet dina balét sagara handapeun laut sareng ngadamel kasempetan poto anu luar biasa pikeun anu datang.

Téknologi multimédia interaktif ogé bakal ngamungkinkeun para pengunjung niténan kahirupan laut caket sareng diajar langkung seueur ngeunaan alam, perlindungan lingkungan, sareng pola hirup anu berkelanjutan. Épék visual anu hadé bakal nyiptakeun perasaan diangkut ka Wonderland sagara anu dieusi ku pandangan anu endah.

Kaleidoskop ruang fantasi anu teu aya watesna

Kaleidoskop ubur-ubur sacara halus ngagabungkeun gambar ubur-ubur nyata, sareng ilusi bayangan eunteung, sedengkeun lampu warna-warni ngagambarkeun bayangan ubur-ubur anu teu kaétang dina sadaya arah. Ieu nyiptakeun rohangan anu misterius anu teu jauh ku pangunjung bakal karaos aranjeunna leres-leres terjun.

Lembaga jellyfish

Saatos éta, anu datang tiasa nganjang ka lembaga penelitian ubur-ubur sareng diajar kumaha ubur-ubur berkembang ti orok dugi ka déwasa sareng mendakan langkung seueur ngeunaan ékologi ubur-ubur sareng karakteristik spésiés ubur-ubur anu béda. Salian ti nonton susukan ubur-ubur, anu nganjang ogé bakal diijinkeun ngahubungi aranjeunna tina jarak anu teu aman sahingga langkung caket ka sagara.

Edutainment multimédia

Kaulinan multimédia interaktif salajengna bakal ningkatkeun pangalaman sadayana, sabab anu datang tiasa "janten" lauk alit, ngojay dina panangtayungan ubur ubur dina tur éksplorasi laut. "Lauk leutik" kedah nyumput handapeun ubur-ubur bari waspada dicekel ku tentakel atanapi diserang ku prédator anu ngorondang caket dieu.

Di kelas ubur-ubur MR, anu datang tiasa janten "wali laut" sareng nyalametkeun penyu laut anu terdampar, anu peryogi diperhatoskeun kalayan ati-ati sareng seueur upaya pikeun ngabantosan kuya sareng ngojay deui ka laut.

Operasi nyalametkeun nuturkeun prosedur nyalametkeun penyu nyata. Datang anu ngiringan bakal tiasa diajar ngeunaan karya konservasi profesional, mikirkeun pangaruh manusa di sagara, sareng ngagaduhan rasa misi ngeunaan konservasi laut.

Kulawarga bertema sagara tempat kaulinan sareng tuangeun bintang lima

Playhouse murangkalih ngagaduhan ruang permainan bertema sagara munggaran di Hong Kong dimana murangkalih tiasa kéngingkeun ilmu laut bari senang-senang sareng ngawasaan tantangan fisik.

Tembok Playhouse dicét ku cet anu ramah pikeun murangkalih pikeun nyiptakeun lingkungan anu bersih sareng séhat, janten sepuh tiasa tuang tuangeun asakan anu caket sareng katenangan.

Taman parantos ngundang Kepala Chef sareng timna ti hotél bintang lima lokal kanggo nyiapkeun pilihan kadaharan anu leueur. Salaku tambahan, Corner Cone, mérek és krim Asia anu kawéntar, parantos nyiapkeun sababaraha és krim édisi sagara anu kawates khususna pikeun Cube O. És krim anu bentukna unik sapertos kasempetan poto média sosial anu ngeunah.

Cube O boga tujuan pikeun mere ilham ka langkung seueur jalma pikeun ngahargaan sareng ngajagaan penduduk sagara sareng terlibat dina konservasi laut, ku ngararasakeun sareng mikat pandangan alam hirup laut, niténan ciri-cirina, sareng sacara mental lebet ka jero cai ngalangkungan rupa-rupa interaktif multimédia. kaulinan.

Kubus O dirancang pikeun janten tempat hiburan, rélaxasi, sareng pendidikan pikeun individu sareng kulawarga, ogé kelompok sakola anu tiasa mendakan keragaman kahirupan di sagara ngalangkungan petualangan interaktif anu jero.

n 2021, éta kadaptar salaku 5th akuarium pangalusna di dunya ku halaman wéb World Cities Ranking sareng réngking 16th dina pilihan 50 akuarium pangsaéna ku halaman wéb Tour Scanner.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment