24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
wartos

Ngan 10% tina 1 milyar mobil anu aman

Panilitian anyar ti Canalys nunjukkeun yén fitur sistem bantosan supir canggih (ADAS) dipasang dina ngan 10% tina 1 milyar mobil anu dianggo di dunya di akhir taun 2020. Sapertilu mobil anyar ayeuna ngajual sareng fitur ADAS di pasar-pasar utama sapertos Daratan Cina, Éropa, Jepang, sareng AS, tapi éta bakal sababaraha taun sateuacan aranjeunna dipasang dina satengah sadaya mobil di jalan dunya.

Fitur ADAS kalebet kontrol pelayaran adaptif, jalur-keep assist, marake darurat otomatis, sareng peringatan buta-titik. Ngagunakeun sénsor sareng kaméra, fitur-fiturna tiasa aktip ngajantenkeun wahana jarak jauh ti kendaraan sanésna di payun, ngajantenkeun kandaraan dipuseurkeun dina jalur na, nyandak kendaraan pikeun lirén dina kaayaan darurat, ngaidentipikasi kendaraan anu sanés atanapi jalma anu ngadeukeutan sareng seueur deui.

DAS dina mobil énggal dijual

Fitur ADAS beuki sayogi salaku standar atanapi salaku pilihan dina mobil mainstream anyar bahkan modél tingkat lebet. Salaku conto, panilitian ti Canalys nunjukkeun yén fitur assist lane-keep, anu nalika diaktipkeun nyayogikeun bantosan setir pikeun ngajaga kendaraan dina jalur na, dipasang dina 56% mobil anyar anu dijual di Éropa dina paruh mimiti 2021, 52% di Jepang, 30% di Daratan Cina sareng 63% di Amérika Serikat. Canalys parantos ngajentrekeun pikeun sadaya fitur ADAS anu kalebet dina mobil anyar, ku pasar utama dina triwulanan.

"Kaasupan fitur ADAS dina mobil énggal bakal gaduh pangaruh positip kana kasalametan jalan, ngirangan jumlah kacilakaan sahingga korban jiwa, sabab seuseueurna kacilakaan disababkeun ku gangguan supir atanapi kasalahan. Fitur ADAS damel aktip pikeun ngajagi supir, panumpang sareng pangguna jalan sanés anu aman, "saur Chris Jones, Kapala Analis pikeun otomotif di Canalys. "Tapi nalika nembus fitur bantosan supir ieu dina mobil anyar naék dina tingkat anu saé, nunjukkeun yén umur rata-rata mobil anu dianggo langkung ti 12 taun, sareng kirang ti 75 juta mobil bakal dijual dina 2021, éta bakal butuh mangtaun-taun sateuacanna bahkan satengah tina samilyar mobil anu dianggo sacara global ngagaduhan fitur. " 

ADAS di didaptarkeun mobil anu dianggo

"Dina akhir taun 2020, Canalys perkirakeun aya 1.05 milyar mobil anu dianggo di panjuru dunya. Tapi fitur ADAS konci na ngan dipasang dina sakitar 10%, "saur Jones. "Anggap jumlah mobil anu dianggona tetep aya dina sakitar samilyar tanda dékade ieu, ieu mangrupikeun kasempetan jangka panjang anu luar biasa pikeun pembuat mobil sareng khususna pemasok sareng mitra ADAS. 900 juta mobil di jalan ayeuna teu ngagaduhan fitur ADAS.

"Retrofitting fitur ADAS kana kandaraan anu langkung lami sanés pilihan - manpaat kaamanan kedah sumping dina mobil énggal. Kasempetan ADAS dina dasawarsa ka payun sareng sajabina jauh pisan, "saur Sandy Fitzpatrick, VP di Canalys. "Ékonomi skala bakal ngirangan harga sensor anu diperyogikeun pikeun ADAS, tapi sanaos ieu, Canalys ayeuna ngaramal yén ngan sakitar 30% mobil anu dianggo bakal gaduh fitur ADAS dina 2025 sareng sakitar 50% dina 2030. Carmaker anu tiasa kalebet aranjeunna salaku standar dina sadaya kendaraan anyarna, tanpa premi harga anu mahal, bakal ngagaduhan kaunggulan kompetitif. "

Kaasup wajib ADAS dina mobil anyar bakal ngabantosan ningkatkeun penetrasi. Skéma scrappage pikeun miceun mobil anu langkung lami, langkung polusi, mobil anu kirang aman tina jalan ogé bakal ngabantosan. Tapi komunikasi anu langkung kuat, generasi paménta sareng pendidikan ngeunaan manpaat ADAS mangrupikeun konci - pembeli kedah milari mobil nganggo ADAS, fitur na kedah gampang dianggo, aranjeunna kedah ningkatkeun teu ngahambat pangalaman nyetir, sareng supir kedah percanten sareng ngagunakeun Fitur. 

Hanjakalna, ku kakurangan komponén panganyarna sareng pangaruh pandemi, industri otomotif parantos ngalaman seueur gangguan dina 18 bulan terakhir. Kalayan waktos ngantosan anu lami pikeun mobil énggal, pasar mobil bekas parantos ngagaduhan umur anyar. Kalayan sacara statistik kirang ADAS dina mobil tilas, tumuhna penetrasi ADAS bakal kapangaruhan dina jangka pondok.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment