24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Aeroflot meryogikeun Pilots divaksinasi

Genep pilot Aeroflot nolak COVID-19 jabs, ditunda tanpa bayar
Genep pilot Aeroflot nolak COVID-19 jabs, ditunda tanpa bayar

Genep pilot anu damel pikeun maskapai internasional utama Rusia parantos dijalankeun sareng ditunda tugas dina aturan anu ngamungkinkeun perusahaan sacara efektif ngusir staf anu nolak daptar vaksin ngalawan virus COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Aeroflot ngagantung pilot pikeun nolak COVID-19 jabs.
  • Pilot anu ditunda nolak pikeun ngadaptarkeun vaksin ngalawan coronavirus.
  • Union Pilots humandeuar ka CEO Aeroflot, nyebut gantung diskriminasi.

Maskapai unggulan Rusia Aeroflot, anu mayoritas-dipimilik ku nagara Rusia, ngirim sahenteuna genep pilot henteu divaksinasi dina cuti atanapi liburan teu dibayar tanpa gaji, saur juru bicara maskapai éta.

Genep pilot anu damel pikeun maskapai internasional utama Rusia parantos dijalankeun sareng ditunda tugas dina aturan anu ngamungkinkeun perusahaan sacara efektif ngusir staf anu nolak daptar vaksin ngalawan virus COVID-19.

Juru bicara pikeun Aeroflot nyarios yén genep pilot parantos di pasihan gering, tanpa gajih, kusabab aranjeunna milih henteu nampi jab. Nanging, jumlah pilot anu ditunda mangrupikeun miniskule dibandingkeun sareng ukuran umum tanaga gawé Aeroflot, kalayan 2,300 pilot dina kokpit perusahaan.

Serikat tenaga kerja pilot ngadu'a ka CEO Aeroflot Mikhail Poluboyarinov tina diskriminasi, nyatakeun yén pramugari anu teu divaksinasi sareng staf dukungan téknis henteu nyanghareupan pemecatan anu sami.

Igor Delduzhov, Présidén di Sheremetyevo Union Trade of Flight Personnel, dumasarkeun di bandara hub Aeroflot di Moskow, parantos pencét dina kaputusan pikeun ngaluarkeun staf hiber. Numutkeun ka anjeunna, réspon anu parah pikeun anu milih teu divaksinasi teu dimangfaatkeun, dipasihan sakitar 84% staf parantos dikabarkan parantos diimunisasi.

"Henteu aya maskapai Rusia anu sanés anu ditunda sami," saur Deldyuzhov dina surat dina halaman wéb union.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment