Bahrain Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pameran Bahrain & Pusat Konvénsi ngagaduhan GM anyar

Pameran sareng Pusat Konvensi panggedena Wétan Tengah nami GM anyar
Pameran sareng Pusat Konvensi panggedena Wétan Tengah nami GM anyar

Dr Debbie Kristiansen nunjuk General Manager Bahrain International Exhibition & Convention Center anu anyar, bakal dibuka taun 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pusat Pameran & Konvensi Internasional Bahrain badé dibuka dina 2022.
  • Pusat bakal janten tempat anu panggedéna sapertos na di Wétan Tengah.
  • Dr Kristiansen parantos cicing sareng damel di Wétan Tengah salami 16 taun.

ASM Global parantos nunjuk manajemen manajemén tempat Wétan Tengah anu ahli sareng hiburan profesional Dr. Debbie Kristiansen salaku Manajer Umum Pameran Internasional Bahrain International Exhibition & Convention Center, sabab bakal dibuka taun 2022.

nu anyar Pameran Internasional Bahrain & Pusat Konvénsi disetél pikeun naékkeun posisi Karajaan Bahrain salaku tujuan rapat sareng acara anu pangpentingna, narik investasi wisata di hareup sareng acara di daérah éta. Kalayan ruang paméran 95,000 sqm langkung ti 10 Aula, auditory berjenjang 4,000 korsi, 95 ruang rapat, Royal & VIP Majlis sareng réstoran 250-korsi, Pusat bakal janten tempat panggedena sapertos na di Wétan Tengah.

Pengangkatan Dr Kristiansen, anu parantos cicing sareng damel di Wétan Tengah salami 16 taun, parantos keprok di panjuru industri. Rengking dina Top 30 Awéwé Anu Paling Inspirasi di Dunya Arab 2019 sareng CEO Wanoja Wétan Tengah Taun 2018, kalayan karir anu panjang sareng bénten dina pariwisata, paméran, acara sareng industri hiburan, pangetahuan sareng pamahaman Dr Kristiansen ngeunaan budaya sareng karakter daérah bakal janten asét anu teu ternilai dina peran énggalna.

Pimpinan sareng Pimpinan Eksekutif ASM Global APAC & Gulf Region, Harvey Lister AM nyatakeun Dr. Kristiansen mangrupikeun calon idéal pikeun nyandak jabatan General Manager kanggo kamajuan tengara ieu.

"Debbie ngagaduhan pangalaman langkung ti 30 taun di industri sareng katerampilan kapamimpinanna bakal nyandak seueur kualitas unik pikeun peranna.

"Pengangkatanna bakal ngabantosan konsolidasi reputasi ASM Global di daérah salaku produser pangalaman acara terkemuka di dunya sareng ningkatkeun jabatan Bahrain salaku tujuan rapat internasional."

Ngomentaran janjianana, Dr. Kristiansen nyatakeun yén anjeunna 'leres-leres bungah' ngiringan gabung sareng kulawarga ASM Global kalayan reputasi anu tiada tandinganna pikeun nganteurkeun anu pangsaéna di tempat sareng manajemén acara sareng nyiptakeun pangalaman anu berkesan.

"Pikeun ngagaduhan kasempetan damel duanana pikeun ASM Global, sareng balik deui ka tujuan anu indah di Bahrain, mangrupakeun impian janten kanyataan. Ieu bakal ngamungkinkeun kuring hak istiméwa pikeun ngabantosan sareng ngawangun bakat sareng katrampilan ahli Bahrainis ngora pikeun generasi anu bakal datang.

"Kuring ngarep pisan digawé babarengan Bahrain Otoritas Pariwisata & Pameran pikeun ngembangkeun sareng mekarkeun bisnis MICE internasional, sareng nyiptakeun warisan jangka panjang pikeun Bahrain, "saurna.

Iain Campbell, Wakil Présidén Eksekutif, ASM Global - Wilayah Teluk, ngabagéakeun janjian Dr. Kristiansen sareng nyatakeun éta nyorot reputasi sareng kamampuan ASM Global pikeun narik bakat anu pangsaéna ti panjuru dunya

"Mangrupikeun kabagjaan pikeun ngagaduhan Debbie di tim kalayan kanyaho sareng pangalaman anu cukup dina industri anu langkung lega, boh sacara régional sareng internasional."

Iain Campbell nyarios yén anjeunna ngarepkeun ngabagéakeun propésional industri sanés pikeun tim nalika proyek maju, nawiskeun kasempetan unik pikeun anu hoyong janten bagian ti fasilitas paméran sareng konvénsi pangageungna di Wétan Tengah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Museurkeun pasangan sareng agénsi perjalanan naon waé anu milari kasempetan pikeun damel babarengan sareng agénsi Travel kuring di Ghana
    Naon waé perusahaan atanapi Agénsi anu resep kedah ngahubungi kuring dina nomer whatsapp abdi +233 542 927 021
    Sél +233 502 444 228
    Email abdi; [email dijaga]