Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

65% panumpang maskapai AS ngadukung paspor vaksin

65% panumpang maskapai ngadukung Paspor Vaksin
65% panumpang maskapai ngadukung Paspor Vaksin
Ditulis ku Harry Johnson

Upami FAA mutuskeun ngalaksanakeun program paspor vaksin, ampir hiji tina 10 wisatawan bakal dilarang naek pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 44% urang Republik nyatakeun yén aranjeunna bakal ngadukung sarat pamaréntah pikeun nyayogikeun bukti vaksinasi pikeun ngapung.
  • 48% urang Republik ogé ngadukung amanat langsung ti maskapai komérsial.
  • 95% Demokrat bakal ngadukung pamaréntahan atanapi sarat paspor vaksin maskapai.

Nalika varian délta naék, ampir 65% palebaran sering ngalaporkeun yén paspor vaksin bakal ningkatkeun kapercayaan aranjeunna kana kaamanan perjalanan udara, numutkeun laporan anyar. Sedengkeun 90% flyer sering boh divaksinasi pinuh atanapi sabagean ngalawan virus, ampir hiji tina 10 flyer sering nolak divaksinasi.  

Angka ieu pikaresepeun sabab sering flyer gaduh tingkat vaksinasi anu luhur. Nanging, upami FAA mutuskeun ngalaksanakeun a program paspor vaksin, ampir hiji tina 10 wisatawan bakal dilarang naek pesawat.

Survei dilakukeun nganggo Frequent Flyer Database, anu kalebet langkung ti 200,000 flyer sering milih-milih ti peuntas Amérika Serikat. Ampir 65% pamilon survey langkung ti 60 taun, nempatkeun éta dina kategori résiko pikeun panyakit parna ti COVID-19.

Industri perjalanan mangrupikeun salah sahiji anu paling parah nalika pandemi, kalayan larangan maksa perjalanan sareng pariwisata dugi ka lirén. Pamulihan parantos lambat. Dina Survei Flyer Sering taun 2020, 60% réspondén nyarios yén aranjeunna ngagaduhan rencana badé angkat dina genep bulan ka payun. Acan dina laporan taun ayeuna, 36% réspondén nyarios yén aranjeunna henteu ngumbara ti Januari 2020.

Tapi napsu pikeun perjalanan beuki nambahan. Ampir 70% réspondén nyarios yén aranjeunna ngagaduhan rencana badé angkat nganggo pesawat dina genep bulan ka payun, kalayan 72% jalma anu ngarencanakeun perjalanan pribadi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment