24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Urang Amerika panginten anu parah tina pandemi parantos réngsé

Urang Amerika henteu nyangka anu parah tina pandemi parantos réngsé
Urang Amerika henteu nyangka anu parah tina pandemi parantos réngsé
Ditulis ku Harry Johnson

Kapercayaan urang Amerika yén anu parah tina pandemi coronavirus parantos atos turun janten 23%.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 23% urang Amerika nyarioskeun anu paling parah tina pandemi COVID-19 parantos réngsé.
  • 74% urang Amerika ngadukung nganggo masker di sakola.
  • 75% urang Amerika ngadukung nganggo masker di daérah umum.

Hasil tina jajak pendapat nasional anu nembé ngungkabkeun yén kapercayaan urang Amerika yén anu parah tina pandemi virus corona parantos turun janten 23% ngirangan usum gugur 2021 dibandingkeun sareng lebet usum panas 2021 (53%) salaku gelombang Delta anu nular pisan. 

23% Urang Amerika nyarioskeun anu paling parah tina CORONAVIRUS PANDEMIC parantos réngsé (turun ti 52% dina JUN 2021 JEUNG 25% PADA FEBRUARI 2021)

Respondén ditaros upami aranjeunna percanten anu parah tina pandemi parantos réngsé. Gancangna, 23% réspondén nyarios leres, anu ngalacak na langkung handap langkung handap 53% dina Juni 2021 sareng 25% dina bulan Pébruari 2021 ngalangkungan polling nasional. Réspondén yuswa 18-29 yakin anu paling parah parantos dina tingkat anu langkung luhur (27%) tibatan réspondén umur 60 sareng langkung kolot (18%). Jalu percaya anu paling parah parantos dina tingkat anu langkung luhur (30%) tibatan awéwé (17%). Réspondén anu tingkat kapercayaan pangluhurna yén anu parah tina pandemi virus corona parantos aya nyaéta Republik (36%), dituturkeun ku Independen (23%) sareng Demokrat (15%).

72% OF AMERIKA NGARANGJANGKEUN ADOLESCENTS umur 12 ka 18 Meunangkeun VACCINATED

Urang Amerika ditaros naha bakal nyarankeun nonoman umur 12 dugi 18 taun divaksinasi ku vaksin anu disatujuan ku FDA. 72% réspondén nyarios leres. 90% Demokrat nyarios leres. 66% Independén / Anu sanés nyarios leres. 53% urang Republik nyarios leres.

74% Urang Amerika ngadukung masker dina sakola pikeun ngirangan sumebarna Koréavirus

Respondén ditaros naha aranjeunna ngadukung nganggo masker di sakola pikeun ngirangan panyebaran virus corona. 74% réspondén nyarios leres. 92% Demokrat nyarios leres. 71% Independén / Anu sanés nyarios leres. 50% urang Republik nyarios leres.

75% Urang Amerika ngadukung masker dina wilayah umum pikeun ngirangan panyebaran tina CORONAVIRUS

Respondén ditaros naha aranjeunna ngadukung nganggo masker di daérah umum pikeun ngirangan panyebaran virus corona. 75% réspondén nyarios leres. 92% Demokrat nyarios leres. 72% Independén / Anu sanés nyarios leres. 52% urang Republik nyarios leres.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment