24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Toronto ka Las Vegas, Orlando, Tampa sareng Cancun dina Air Canada Rouge ayeuna

Toronto ka Las Vegas, Orlando, Tampa sareng Cancun dina Air Canada Rouge ayeuna
Toronto ka Las Vegas, Orlando, Tampa sareng Cancun dina Air Canada Rouge ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Maskapai luang Air Canada, neraskeun jasa deui ayeuna sareng penerbangan anu dioperasikeun antara Toronto sareng Las Vegas, Orlando, sareng Regina, sareng tujuan sanésna diwanohkeun dina bulan Séptember, kalebet Cancun sareng Tampa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Canada Rouge balik deui ka langit kalayan langkung seueur pilihan pikeun wisatawan luang.
  • Serangan dilanjutkeun nganggo seragam anu diperbarui sareng hiburan streaming anu ditingkatkeun.
  • Interior kabin anu diénggalan janten sayogi dina pesawat pilih mimitian usum gugur ieu.

Air Canada Rouge, maskapai luang Air Canada, neraskeun jasa deui ayeuna sareng penerbangan anu dioperasikeun antara Toronto sareng Las Vegas, Orlando, sareng Regina, kalayan tujuan anu sanésna diwanohkeun dina bulan Séptember, kalebet Cancun sareng Tampa.

Pramugari rouge bakal nganggo baju seragam anyar

“Air Canada Rouge tetep integral sareng strategi Air Canada sacara umum. Nalika urang muncul tina pandemi, kami ngarepkeun kanaékan paménta pikeun perjalanan pakansi sareng ti nasabah ngalayang pikeun nganjang kunjungan sareng kulawarga sareng réréncangan. Maskapai luang Air Canada cocog pisan pikeun ngaladénan pasar ieu sareng seueur tujuan wisata sareng pangalaman perjalanan anu ngundang sahingga liburan dimimitian pas palanggan naék pesawat Air Canada Rouge, "saur Jon Turner, Wakil Présidén Inflight Services sareng Présidén. , Operasi Rouge, di Air Canada.

Hawa Kanada Rouge ogé nyayogikeun intipan interior interior kabin anu bakal sayogi dina salapan Airbus Pesawat A321 tina 39-pesawat Rouge Fleet, kalayan layanan anu mimiti asup engké ragrag ieu.

Salapan pesawat ieu ngagaduhan desain interior kontémporér anyar kalayan aksen merek Rouge anu lucu sareng bakal ngonpigurasi ku korsi kulit, kalayan nada korsi 30 inci di kabin Ékonomi. Pesawat A321 Rouge ogé nawiskeun pilihan kakuatan pribadi anu ditingkatkeun, kalebet palabuhan USB-C, sareng wadah alat éléktronik pribadi anu merenah dilebetkeun kana seatback.

Kalayan teras-terasan jasa Air Canada Rouge, anu parantos ditunda ti saprak usum semi 2021, para nasabah ogé tiasa nampi produk sareng paningkatan desain dina kapal udara Rouge.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment