Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Perancis Ngabobol Warta Warta Méwah wartos jelema kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Toko Perhiasan Bulgari di Paris musnah tina € 10 juta

Perhiasan senilai € 10 juta-disita dina heist butik Paris brazen
Perhiasan senilai € 10 juta-disita dina heist butik Paris brazen
Ditulis ku Harry Johnson

Perampokan Paris ieu lumangsung kira-kira siang dinten Salasa. Nalika pulisi henteu acan sacara resmi namina toko éta, ayana penegak hukum anu parah katingali di butik Bulgari, anu tétéla janten target bandit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perampok nyerang toko perhiasan Bulgari di Paris tengah.
  • Perhiasan senilai € 10 juta-maling dipaling nalika perampokan siang.
  • Pulisi Perancis néwak dua tersangka saatos ngudag gancang-gancang.

Toko perhiasan Paris tengah kelas luhur di Tempat Vendôme anu apik parantos ditéwak ku para begal sareng diperkirakeun ngangkut € 10 juta ($ 11.8 juta) dina perhiasan dilaporkeun dipaling dina lampu beurang anu bénten.

Perampokan kajantenan kira-kira siang dinten Salasa. Nalika pulisi henteu acan sacara resmi namina toko éta, ayana penegak hukum anu parah katingali di Bulgari butik, anu tétéla udagan bandit.

Paris pulisi parantos néwak dua tersangka, sareng pemburuan terus pikeun maling-maling anu sanés.

Dua tersangka ditahan nalika aranjeunna nyobian kabur ti tempat kajahatan, saur pulisi, tanpa nyayogikeun detil langkung lengkep, tapi sababaraha sumber pulisi nunjukkeun yén perampokan éta janten ngudag gancang-gancang, sabab tersangka nyobian kabur nganggo BMW mobil sareng dua skuter motor.

Numutkeun laporan média lokal, saurang pulisi rada cilaka nalika ngudag, nalika anjeunna ditabrak ku mobil, sedengkeun salah saurang tersangka anu ditahan ditembak dina suku.

Jumlah tersangka anu teu dikenal tetep seueur. Numutkeun laporan aranjeunna berhasil ngungsi sareng ngangkut barang-barang anu dipaling ageung kalayan nilai sakitar sekitar € 10 juta.

Kajadian ieu pang anyarna dina senar tukang heists perhiasan profil tinggi di ibukota Perancis usum panas ayeuna. Dina Juli, garong bersenjata angkat tina batu permata sareng perhiasan di beurang ti beurang Chaumet toko caket Champs-Elysées. Perampok dina kasempetan éta ditéwak sareng saderek teu lami saatos razia, sareng jarahan, hargana ampir € 3 juta ($ 3.5 juta), pulih.

Ngan sababaraha dinten saatos di Chaumet heist, dua garong pencét a Dinh Van toko, maok sakitar 400,000 artos, sareng perhiasan kalayan perkiraan nilai € 2 juta ($ 2.3 juta).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment