24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Balik ka Bahama pikeun ngahargaan ka ulang taun CHICOS ka-10

CHICOS di Bahama

Parris Jordan, Pupuhu Konperénsi Investasi Hotel & KTT Operasi (CHICOS), antusias ngumumkeun yén édisi ulang taun ka-10 CHICOS, dijadwalkeun pikeun 10-12 Nopémber 2021, bakal diayakeun di Grand Hyatt di Baha Mar anu dipuji pisan kompleks Resort di Nassau, Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kamentrian Bahamas Pariwisata & Penerbangan anu bakal nunjukkeun bangsa pulau salaku pamekaran wisata anu layak.
  2. Ieu bakal mayunan minat dipikaresep poténsial anu kuat ti perusahaan anu ditargetkeun sareng ningkatkeun kasadaran kana sababaraha kasempetan investasi wisata.
  3. Acara ieu mangrupikeun kasempetan pikeun nunjukkeun pamekar sareng operator anu hadir kumaha pulau parantos asak sareng mekar ti saprak CHICOS perdana di Bahama.

"Éta pikagumbiraeun pikeun urang ngagungkeun acara monumental ieu, perayaan ulang taun ka-10 tina konperénsi éta, balik dimana éta sadayana dimimitian - di Bahama," saur Yordania. "Kami parantos untung salami mangtaun-taun ngalaman Konperénsi kami di daérah anu paling beragam sareng pikaresepeun di dunya, sareng ayeuna janten pangembang perhotelan sareng perusahaan panginepan di Baha Mar anu énggal, di Bahama, dimana kuring kantos kasenangan hirup salami opat taun - ngagaduhan hartos pikeun kuring pribadi sareng ka para hadirin CHICOS anu satia sareng anggota dewan penasihat. "

Rencana perencanaan pikeun CHICOS 2021 nyaéta Kamentrian Bahama Pariwisata & Penerbangan anu bakal nunjukkeun bangsa pulau salaku pamekaran pariwisata anu lumayan, ngalajengkeun minat investasi poténsial anu kuat ti perusahaan sasaran, sareng ningkatkeun kasadaran kana sababaraha kasempetan investasi wisata.

Saur Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama anu terhormat Dionisio D'Aguilar, "Kami resep ngabagéakeun acara anu bergengsi sapertos kitu sareng ngarayakeun édisi 10 taun di Bahama. Salaku jalma anu ngahadiran CHICOS perdana di nagara urang, éta mangrupikeun kahormatan pikeun urang pikeun nunjukkeun pamekar sareng operator anu hadir kumaha pulau urang langkung dewasa sareng mekar ti saprak éta. "  

Perkawis BAHAMAS 

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama perenahna ngan 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun kabur flyaway gampang anu transports wisatawan jauh ti sapopoé. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding, sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Pangwangunan Baha Mar mangrupikeun pamekaran resor 1,000 héktar di Pulo Anyar Providence di Bahama, caket sareng ibukota, Nassau. Aya tilu hotél anu jumlahna 2,200 kamar, 284 padumukan pribadi, kasino 100K alun-alun, 30K spa kaki persegi, sareng lapangan golf Pemain Klub Pasanggiri Jack-Niklaus-dirancang. Panyebaran dasar pikeun pangwangunan ieu kajantenan di 2011 Resort bakal dibuka di 2015. Salaku hasil tina kasusah investor sareng kauangan, sareng anu gaduh tempat énggal, Baha Mar resmi dibuka sareng hiji hotél mimitina, Grand Hyatt, di 2017.

"Kami ngadorong para hadirin urang sumping langkung tiheula sareng tetep telat sabab Bahama, sareng Baha Mar khususna, nawiskeun seueur kagiatan sareng rekreasi, ogé tangtosna, kasempetan nanem modal," nambihan Yordania.

Pikeun warta konperénsi, apdet sareng koméntar, tuturkeun CHICOS dina Twitter @CHICOS_HVS sareng di LinkedIn di https://www.linkedin.com/company/11167654/

Ngeunaan CHICOS: Didukung ku HVS, éta Konperénsi Operasi Investasi Karibia & KTT Operasi, CHICOS mangrupikeun konperénsi industri perdana pikeun daérah éta. CHICOS 2021 ngabagéakeun wawakil pamaréntahan, pamimpin opini, pamekar, bankir sareng tukang masihan nambut batur, pejabat pariwisata, dana inpormasi, éksékutip merek hotél, perorangan / perusahaan anu milarian investor pikeun proyek pariwisata, perusahaan waralaba sareng operasi, lembaga publik sareng swasta, konsultan, panaséhat, arsiték sareng desainer - sadayana pikeun ngabahas pasar sareng kamungkinan pasar. https://chicos.hvsconferences.com/.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment