24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Langkung seueur di Thailand dibuka deui dina 3 minggu

Langkung bukaan di Thailand
Ditulis ku Dmytro Makarov

Phuket ningali panggung pikeun dibuka deui tujuan Thailand ti saprak mimiti COVID-19 ngagunakeun program pariwisata Sandbox salaku pituduh na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sareng program Samui Plus sareng 7 + 7 Extension, ieu parantos kabukti penting pisan pikeun ngahirupkeun deui pariwisata Thailand.
  2. Langkung ti 27,000 wisatawan internasional ngadatangan Thailand dina Phuket Sandbox, Samui Plus, sareng program 7 + 7 Extension.
  3. Thailand laun parantos dibuka deui janten pariwisata ti tanggal 1 Juli, 15 Juli, sareng 16 Agustus.

Kotak Pasir Phuket

Salaku tujuan pilot pembukaan deui, Kotak Pasir Phuket parantos nyambut 26,400 pengunjung dina dua bulan kahiji, ti mimiti diluncurkeun dina 1 Juli dugi ka 31 Agustus, ngahasilkeun 1,634 juta Baht dina pendapatan.

Panghasilanna ngandung 565 juta Baht pikeun akomodasi, 376 juta Baht dina balanja sareng wisata, 350 juta Baht dina tuangeun sareng inuman, 229 juta Baht dina jasa médis sareng kaséhatan, sareng 114 juta Baht pikeun anu sanés. Biaya rata-rata liburan pangunjung ka Phuket dina bulan Juli-Agustus nyaéta 61,894 Baht, naék tina 58,982 Baht anu kacatet dina bulan Juli.

nu Kotak Pasir PhuketLima pasar sumber panggedéna tetep Amérika Serikat kalayan 3,482 kadatangan, dituturkeun ku Inggris sareng 3,351 kadatangan, Israél kalayan 2,909 kadatangan, Jérman kalayan 2,092 kadatangan, sareng Perancis kalayan 2,083 kadatangan.

Vaksin sapinuhna sareng henteu kedah dikarantina, kadatangan 26,400 parantos sumping ka Phuket dina penerbangan internasional langsung anu dioperasikeun ku maskapai utama ti titik-titik di seluruh dunya. Ieu kalebet Thai Airways International ti Kopenhagen, Frankfurt, Paris, London, sareng Zurich; Etihad Airways ti Abu Dhabi; Qatar Airways ti Doha; EL AL Israel Airlines ti Tel Aviv; Cathay Pasipik ti Hong Kong; Émirat ti Dubai, sareng Singapore Airlines ti Singapura.

Kadatangan ieu ngahasilkeun 366,971 kamar wengi di hotél SHA Plus anu disahkeun dina Phuket - 190,843 wengi dina bulan Juli sareng 176,128 wengi dina bulan Agustus, masing-masing. Kalayan 95,997 kamar wengi ayeuna aya dina buku-buku pikeun Séptémber, total tilu bulan pikeun Juli dugi Séptémber ayeuna di 462,968 kamar wengi. Pilari deui ka payun, jumlah wengi kamar ayeuna pikeun waktos Oktober 2021 dugi ka Pébruari 2022 nyaéta 24,947 kamar wengi.

Turis Phuket Sandbox diwajibkeun cicing di hotél anu disahkeun ku SHA Plus di Phuket pikeun kaamanan tambahan. Sertifikasi SHA Plus nunjukkeun hotél cocog sareng upaya kaamanan pikeun ngendalikeun COVID-19, sareng ogé sahenteuna 70% tanaga padamelana parantos divaksinasi.

Di sagigireun upaya kaséhatan sareng kaamanan anu diperyogikeun pikeun anu nganjang wisatawan internasional, program vaksinasi Phuket dugi ka 31 Agustus parantos ningali 92% penduduk lokal nampi dosis vaksin kahijina, sedengkeun 75% parantos réngsé séri dua dosis.

Salaku tujuan pilot pembukaan deui, Kotak Pasir Phuket parantos nyambut 26,400 pengunjung dina dua bulan kahiji, ti mimiti diluncurkeun dina 1 Juli dugi ka 31 Agustus, ngahasilkeun 1,634 juta Baht dina pendapatan.

Samui Plus

Nyarios kadua tina Destinatio Thailandns pikeun muka deui wisata, program Samui Plus diluncurkeun dina 15 Juli, ngamungkinkeun para tamu nganjang ka Ko Samui, Ko Pha-ngan sareng Ko Tao. Aranjeunna tiasa ngalakukeun ieu ku cara langsung lebet Samui atanapi, ti 16 Agustus, ku ngumbara ka dinya saatos mimiti cicing 7 wengi handapeun Phuket Sandbox, pilihan anu dimungkinkeun anu 347 pengunjung parantos ngalakukeun éta.

Dina bulan satengah munggaran, ti tanggal 15 Juli dugi ka 31 Agustus, program ieu nampi 918 tamu, kalayan 6,329 kamar wengi, ngahasilkeun 37.6 juta Baht dina pendapatan. Kaseueuran kadatangan ieu ti nagara Éropa sareng Amérika Serikat.

Ngabantosan mempermudah program éta nyaéta Bangkok Airways '92 rute rute anu disegel antara Samui sareng Bangkok pikeun panumpang transit / mindahkeun ka Samui Plus anu ngahubungkeun ibukota Thailand. Salaku tambahan, maskapai ogé ngoperasikeun penerbangan antara Phuket sareng Samui pikeun anu datang ti Kotak Pasir Phuket.

Dina kuartal terakhir taun ieu dugi ka 9 Désémber, Samui Plus ayeuna parantos nyatet 9,195 kamar wengi dina buku ti 860 pengunjung. Ieu kalebet 7,397 kamar wengi dipesen 591 tamu handapeun Samui Plus sareng 1,788 kamar wengi ku 269 wisatawan handapeun Kotak Pasir Phuket sareng 7 + 7 Extension.

Phuket Sandbox 7 + 7 Extension

Diluncurkeun tanggal 16 Agustus 2021, program Phuket Sandbox 7 + 7 Extension mangrupikeun unsur pangénggalna 'Thailand Reopening' dimana para turis dipasihan langkung seueur kasempetan pikeun nganjang ka sababaraha tujuan dina kunjungan ka nagara éta.

Program ieu ngamungkinkeun para palancong internasional pikeun ngirangan waktos wajib di Phuket tina 14 dugi ka 7 wengi, saatos 7 wengi deui tiasa diséépkeun di Krabi (di tempat tujuan Ko Phi Phi, Ko Ngai, atanapi Pantai Railay), di Phang-Nga (dina Khao Lak atanapi Ko Yao), atanapi dina Surat Thani (dina Ko Samui, Ko Pha-ngan, atanapi Ko Tao).

Ti Phuket, Surat Thani's Samui, Ko Pha-ngan sareng Ko Tao tiasa ditempuh ngalangkungan penerbangan domestik langsung Bangkok Airways ti Phuket; Krabi urang Ko Phi Phi, Ko Ngai sareng Pantai Railay tiasa dihubungi ku jasa kapal sareng feri anu disahkeun ku SHA Plus ti dermaga anu disatujuan; Phang-Nga's Khao Lak tiasa dihubungi ku jasa transfer mobil anu disahkeun ku SHA Plus ti Phuket, sedengkeun Ko Yao Noi atanapi Ko Yao Yai tiasa didamel ngalangkungan jasa kapal sareng féri anu disahkeun ku SHA Plus tina pier anu disatujuan.

Tujuan anu bakal datang pikeun muka deui wisatawan internasional anu divaksinasi

Langkung tujuan anu ngalangkungan Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin, sareng Pattaya, direncanakeun dibuka deui ti 1 Oktober 2021.

Ieu sabab Thailand teras-terasan ngadamel kamajuan anu signifikan dina vaksinasi penduduk nagara éta, kumargi peluncuran massal dimimitian dina 7 Juni.

Ti 28 Pébruari dugi ka 4 Séptémber 4, 2021, jumlahna 9,879,371 jalma di seluruh nagara parantos divaksinasi pinuh, atanapi parantos réngsé séri dua dosis pikeun vaksin COVID-19, 25,104,942 jalma sanés anu nampi dosis vaksin kahijina, sedengkeun anu sanés 603,363 urang parantos nampi dosis vaksin anu katilu, numutkeun ka Departemen Kaséhatan Umum.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment