24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

San José ka Reno-Tahoe penerbangan di Southwest Airlines hurung deui

San José ka Reno-Tahoe penerbangan di Southwest Airlines hurung deui
San José ka Reno-Tahoe penerbangan di Southwest Airlines hurung deui
Ditulis ku Harry Johnson

Southwest Airlines samentawis ngantunkeun jasa antara San José sareng Reno dina April 2020 kusabab pandemi COVID-19 sareng penurunan perjalanan anu aya hubunganana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines neraskeun jasa San Jose-Reno.
  • Jasa San Jose-Reno pikeun ngajalankeun unggal dinten.
  • Bandara San Jose meryogikeun panutup wajah pikeun sadaya panumpang dina harta bandara sareng pesawat onboard.

Dimimitian dinten ayeuna, Southwest Airlines ngaluncurkeun jasa non-stop na unggal dinten antara Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) sareng Bandara Internasional Reno-Tahoe.

Hiber poéan angkat ka San José dina sababaraha waktos dina saminggu dina kapal a Boeing 737 pesawat, sumping di Reno, Nevada énjing-énjing dugi ka waktos mimiti sore.

Pasangan Kota poe Muncul Kadieu prekuensi
 San José
 ka Reno
 Minggu 8: 45 am Approx.
 9: 45 am
 unggal poe
 Senén / Kemis / Jumaah 8: 00 am Approx.
 9: 00 am
 unggal poe
 Salasa / Rebo 7: 30 am Approx.
 8: 30 am
 unggal poe
 Septu 11: 00 am Approx.
 12: 00 pm
 unggal poe

Kulon Airlines jasa samentawis ditunda antara San José sareng Reno dina April 2020 kusabab pandemi COVID-19 sareng penurunan perjalanan anu aya hubunganana.

SJC tetep meryogikeun panutup wajah pikeun sadaya panumpang dina harta bandara sareng pesawat onboard, anu diamanatkeun ku Administrasi Kaamanan Transportasi dugi ka 18 Januari 2022. Panumpang tiasa neraskeun bagianna ku cara ngajauhkeun sosial ti batur; ngumbah sareng / atanapi sanitasi tangan sering, sareng cicing di bumi upami gering sareng nyingkahan perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment