24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita Warta Breaking Vietnam

Lalaki dihukum 5 taun panjara kusabab nyebarkeun COVID di Vietnam

Lalaki dihukum 5 taun panjara kusabab nyebarkeun COVID di Vietnam
Lalaki dihukum 5 taun panjara kusabab nyebarkeun COVID di Vietnam
Ditulis ku Harry Johnson

Lalaki Vietnam 28 taun umur panjara 5 taun kusabab ngumbara sareng nyebarkeun virus COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngalanggar larangan COVID-19 nyababkeun hukuman panjara panjang.
  • Lalaki Vietnam anu nginféksi 8 jalma ku COVID-19 asup ka panjara.
  • Ayeuna, aya langkung ti 13,000 maotna sareng 520,000 kasus COVID-19 di Vietnam.

Le Van Tri, 28 disabit kusabab "nyebarkeun panyakit tepa bahaya" sareng dihukum lima taun panjara kusabab ngalanggar larangan karantina virus corona parah sareng nyebarkeun inféksi ka anu sanés.

Dukuman sareng hukuman gancang kajadian dina persidangan sadinten di Pengadilan Rahayat propinsi Vietnam kidul Ca Mau.

"Tri ngumbara deui ka Ca Mau ti Kota Ho Chi Minh ... sareng ngalanggar peraturan karantina 21 dinten," saur transkrip pengadilan.

"Tri nginféksi dalapan urang, salah saurangna maot kusabab virus saatos sasasih dirawat," tambahna.

Dua jalma anu sanés parantos dihukum di Vietnam hukuman panjara 18 bulan sareng dua taun dina tuduhan anu sami.

Vietnam parantos janten salah sahiji carita kasuksésan coronavirus sadunya berkat uji coba sasaran, lacak kontak agrésip, watesan wates anu ketat, sareng karantina ketat. Tapi klompok inféksi énggal ti akhir April parantos ngarusak catetan éta.

Ca Mau, propinsi pangkidulna Vietnam, parantos ngalaporkeun ngan 191 kasus sareng dua maotna saprak pandemi mimiti, jauh langkung handap tibatan ampir 260,000 kasus sareng 10,685 maotna di Epicenter coronavirus nagara éta, Kota Ho Chi Minh.

Disetir ku varian Delta anu tiasa ditransmisikeunkeun, gelombang kaopat Vietnam mimiti tanggal 27 April. Dina waktos éta, ngan 35 urang anu maot COVID-19, sedengkeun jumlah total inféksi nangtung sahandapeun 4,000. Kiwari, aya langkung ti 13,000 maotna, sedengkeun jumlah kasus paling luhur 520,000.

Sakitar 80 persén maotna sareng satengah inféksi parantos kajantenan di kota panggedéna di nagara éta Kota Ho Chi Minh.

Bumi pikeun salapan juta jalma, Kota Ho Chi Minh parantos kakoncara total ti saprak 23 Agustus, kalayan warga dilarang ninggalkeun imahna bahkan pikeun balanja tuang.

Kalayan larangan anu ditetepkeun dugi ka 15 Séptémber, Perdana Menteri anu nembé kapilih Pham Minh Chinh parantos maréntahkeun uji coba massal pikeun warga kota sareng nyebarkeun prajurit pikeun maksa tetep di pesenan bumi sareng ngabantosan pangiriman dahareun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment