24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

FTA ngadesek lembaga transit AS pikeun ningkatkeun tingkat vaksinasi

FTA ngadesek lembaga transit AS pikeun ningkatkeun tingkat vaksinasi
FTA ngadesek lembaga transit AS pikeun ningkatkeun tingkat vaksinasi
Ditulis ku Dmytro Makarov

Federal Transit Administration (FTA) nyauran pamimpin transit pikeun ngabagi inpormasi ieu ka padamel, sareng ngalakukeun sagala anu anjeun mampu pikeun ngadorong vaksinasi di antara angkatan kerja anjeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tingkat vaksinasi COVID-19 terus ningkat di Amérika Serikat.
  • Ragu-ragu kana vaksin ogé murag di nagara éta.
  • Agénsi transit AS ngadesek pikeun mastikeun vaksinasi pagawé transit.

Nalika tingkat vaksinasi COVID-19 teraskeun nanjak ka Amérika Serikat, Federal Transit Administration (FTA) ngadesek ka agénsi transit pikeun mastikeun yén pagawé transit sareng komunitasna ngagaduhan unggal kasempetan pikeun kéngingkeun vaksin éta.

Numutkeun ka Mayo Clinic sareng Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC), dina dua bulan ka pengker, langkung seueur urang Amérika parantos ngamimitian divaksinasi ngalawan COVID-19. Salami waktos éta Administrasi Pangan sareng Narkoba nyatujuan vaksin Pfizer-BioNTech COVID-19 dina 23 Agustus.

Ragu-ragu kana vaksin ogé murag, numutkeun ka polling Ipsos anu anyar. Ngan 14 persén urang Amerika ayeuna nyarios yén aranjeunna leres-leres henteu dipikaresep divaksinasi.

Administrasi Transit Federal (FTA) nyauran pamimpin transit pikeun ngabagi inpormasi ieu ka padamel, sareng ngalakukeun sagala anu anjeun mampu pikeun ngadorong vaksinasi di antara tenaga kerja anjeun. Sababaraha instansi parantos nyayogikeun waktos istirahat kanggo nampi vaksin, panghargaan kas, atanapi kartu kado pikeun memotivasi karyawan pikeun divaksinasi.

Salaku tambahan, pikeun lembaga anu parantos damel rajin ngadorong vaksinasi di komunitas anjeun, kami ngarepkeun anjeun bakal neraskeun upaya éta, sareng ngamimitian anu anyar. Langkung seueur urang Amérika hoyong vaksin sareng transit tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun janji atanapi nyandak kasempetan vaksinasi ka komunitasna. Pikeun ngabantosan ngabagi pesen vaksinasi di komunitas anjeun, perkiraan CDC tingkat kabupatén ngeunaan keraguan vaksin pikeun COVID-19 tiasa ngaidentipikasi daérah dina daérah jasa sistem transit anjeun anu panginten peryogi bantosan tambahan pikeun ngahontal vaksin.

Vaksinasi mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun nyalindungan diri sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun tina kaserang COVID-19. Pikeun ngamaksimalkeun panangtayungan tina varian Delta sareng nyegah kamungkinan nyebarkeunana ka anu sanés, CDC mamatahan sadayana supados divaksinasi gancang-gancang. FTA ngadesek pagawé transit garis payun - sareng agénsi transit anu aranjeunna damel - ngadamel rencana pikeun divaksinasi teras-terasan ngagampangkeun aksés ka situs vaksinasi pikeun anggota masarakat anu henteu acan kéngingkeun tembakan.

FTA ngadukung usaha vaksinasi agénsi transit ku masihan hibah dina Rencana Nyalametkeun Amérika pikeun ngabantosan biaya ieu sareng ngadorong pamimpin transit pikeun nyayogikeun jasa-jasa anu dimungkinkeun pikeun komunitasna, kalebet tanaga padamelna, pikeun némbakan aranjeunna. Agénsi transit anu hoyong mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan kelayakan dana kedah didatangan FAQ FTA ngeunaan COVID-19.

FTA ogé ngadorong agénsi transit nganggo CDC, Departemen Perhubungan AS sareng Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Mikrobiologi (OSHA) toolkit pikeun ngabantosan ningkatkeun kapercayaan sareng panyawat vaksin COVID-19 diantara tanaga angkatan transit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asalna ti Ukraina, cicing di Amérika Serikat salami 10 taun salaku mantan pengacara.

Leave a Comment