Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Karnaval Cruise Glory pembatalan departemén New Orleans

Carnival Cruise's Carnival Glory ngadukung New Orleans pasca-Ida pulih
Ditulis ku Dmytro Makarov

Piagam FEMA piagam Karnaval Cruise Line's Carnival Glory pikeun Nyayogikeun Perumahan kanggo Taufan Ida réspondén munggaran di New Orleans.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karnaval Cruise Line bakal ngabatalkeun pelayaran Glory dijadwalkeun angkat dina 12 Séptémber.
  • Karnaval Glory pikeun imah dugi ka 2,600 padamel rumah sakit, résponsip munggaran sareng personil darurat sanés.
  • Karnaval Cruise Line ngarencanakeun badé ngahirupkeun deui operasina ti New Orleans tanggal 19 Séptémber.

Karnaval Cruise Line ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngagaduhan perjanjian sareng kota New Orleans sareng Badan Manajemén Darurat Federal (FEMA) pikeun nyayogikeun Karnaval Kamulyan kanggo perumahan réspondén anu munggaran dugi ka 18 Séptémber.

Patali sareng pengumuman ieu, Karnaval bakal ngabatalkeun pelayaran Glory dijadwalkeun angkat tanggal 12 Séptémber sareng badé ngarencanakeun ngamimitian operasi tamu-na sareng Karnaval Kamulyan ti New Orleans dina dinten Minggu, Séptémber 19. Karnaval parantos ngabolaykeun angkatna 5 Séptémber pikeun karnaval Kamulyan.

Maha Suci Karnaval sumping ka Pelabuhan New Orleans dinten Jumaah sareng ngalaksanakeun pamariksaan US Coast Guard anu diperyogikeun. Kapal mimiti nyayogikeun tuangeun, cai sareng bahan-bahan pikeun nyiapkeun dugi ka 2,600 padamel rumah sakit, anu munggaran ngaréspon, pagawé kota sareng utilitas sareng personil darurat sanés anu ngiringan kana kapal. Kapal bakal tetep di palabuhan sareng ngajantenkeun perumahan darurat pikeun padamel payun anu langsung aub dina pangabutuh infrastruktur kota sareng kabutuhan Podomoro.

"Sedengkeun kami hoyong nyayogikeun kota New Orleans ku dorongan ékonomi ku ngamimitian deui operasi tamu, kami hoyong pangheulana nyayogikeun dukungan perumahan kritis ieu pikeun ngatasi kabutuhan darurat sareng supados kakuatan dibalikeun ka daérah éta," saur Christine Duffy, presiden Karnaval Cruise Line. "Kami ngahargaan pamahaman tamu kami, anu kami terang cinta New Orleans sapertos kami."

Ditambahkeun Brandy D. Christian, Présidén sareng CEO Port NOLA sareng CEO New Orleans Public Belt Railroad. "Port NOLA ngahargaan panyebaran Karnaval ngeunaan Karnaval Glory ka New Orleans. Tempat dirina bakal nampung réspondén munggaran anu rajin sareng tanaga penting anu damel dina usaha pemulihan badai di daérah urang. Port NOLA, lembaga mitra Federal, propinsi, sareng lokal kami sadayana ngadukung jalma-jalma anu gancang malikeun infrastruktur kritis di kota sareng ngabantosan mindahkeun kargo deui. "  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment