24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Berita Breaking Argentina hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui kasalametan Saudi Arabia Ngabobol Warta Warta Breaking Afrika Kidul piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Kumaha carana nganjang ka Saudi Arabia ti UAE, Afrika Kidul, Argentina deui?

Saudi angkat sababaraha larangan perjalanan

Karajaan Saudi Arabia anu pernah ditutup sareng misterius ayeuna dikenal salaku nagara paling ramah pariwisata di dunya.
Nagara ieu ngajantenkeun barisan payun dina kapamimpinan pariwisata dunya.
Dinten Menteri Dalam Negeri Saudi negeskeun yén bakal muka deui Karajaan ka tatangga na, Uni Émirat Arab, ka Afrika Kidul, sareng Argentina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perjalanan bakal sakali deui diidinan antara Karajaan Saudi Arabia sareng Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, sareng Argentina dugi ka Rebo, 8 Séptémber. Nagara-nagara ieu nembé dikaluarkeun tina daptar "perjalanan beureum" Karajaan.
  2. Kaputusan pikeun ngaleungitkeun larangan perjalanan didasarkeun kana evaluasi kaayaan COVID-19 ayeuna di Karajaan, jelas Kementerian.
  3. Menteri Dalam Negeri nyatakeun yén cara pikeun ngeureunkeun inféksi COVID-19 tina nyebar nyaéta tetep ngalaksanakeun tindakan pancegahan, sapertos ngagem topeng, jarak sosial, sareng sanitasi.

Dinten ayeuna, Salasa, 7 Séptémber 2021, aya 138 kasus COVID-19 énggal sareng 6 urang deui maot tina coronavirus. Dugi ka ayeuna, 545,505 kasus parantos dilaporkeun sareng 8,591 jalma parantos maot.

Anu dilakukeun Karajaan ayeuna

Ayeuna, Arab Saudi ngadorong kampanye vaksinasi pikeun ngahontal kekebalan kawanan 70% penduduk anu imunisasi sapinuhna. Sajauh ieu, nagara parantos ngahontal 45% inokulasi lengkep sareng 63% anu nampi dosis anu munggaran. Pamaréntah ngantisipasi ngahontal kekebalan kawanan ku awal Nopémber.

Salaku tambahan kana program vaksinasi na, nagara parantos nyetél pusat uji coba sareng pusat pangobatan, ngabantosan ratusan rébu jalma.

Karek sabulan-satengah satengah katukang

Dina akhir Juli 2021, Arab Saudi parantos netepkeun larangan perjalanan salami 3 taun pikeun wargana nyalira upami ngalanggar larangan anu parantos ditetepkeun sareng ngumbara ka salah sahiji nagara dina "daptar beureum" Karajaan. Salian larangan perjalanan 3 taun, hukuman anu beurat bakal ditetepkeun nalika balik.

Kalebet kana daptar larangan perjalanan éta nagara-nagara anu diangkat énjing - UAE, Afrika Kidul, sareng Argentina.

Naon anu diperyogikeun pikeun indit ka Arab Saudi?

Dugi ka 1 Agustus 2021, Saudi kabuka pikeun tamu internasional divaksinasi ngumbara dina visa wisata. Wisatawan ogé kedah ngagaduhan asuransi COVID-19 nalika aya di Karajaan. Biaya asuransi ieu bakal dilebetkeun kana biaya pikeun visa wisata. Pikeun mariksa kalayakan nagara pikeun program eVisa ku mariksa daptar di Kaca VisaSaudi. Sadaya nagara anu henteu didaptarkeun ogé tiasa ngadaptar pikeun visa turis konsulat ngalangkungan Kedutaan Arab Saudi anu pang caketna via www.mofa.gov.sa

Sadaya pangunjung anu sumping di nagara éta nganggo visa pariwisata anu valid kedah nyayogikeun bukti ngeunaan 4 vaksin anu ayeuna dikenal: 2 dosis tina vaksin Oxford / Astra Zeneca, Pfizer / BioNTech atanapi Moderna, atanapi dosis tunggal vaksin anu dihasilkeun ku Adang sareng Adang.

Sémah anu parantos réngsé dua dosis tina vaksin Sinopharm atanapi Sinovac bakal ditampi upami aranjeunna nampi dosis tambahan tina hiji tina opat vaksin anu disatujuan di Karajaan.

Arab Saudi kagungan muka portal wéb pikeun para pengunjung pikeun ngadaptar status vaksinasi na. Situs ieu sayogi dina basa Arab sareng Inggris.

Wisatawan anu sumping di Saudi Arabia ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun tés PCR négatip anu dicandak henteu langkung ti 72 jam sateuacan angkat sareng sertipikat vaksinasi kertas anu disahkeun, disahkeun ku aparat kaséhatan resmi di nagara anu ngaluarkeun.

Teu aya sarat karantina pikeun palancong divaksinasi ka Saudi.

Sadaya wisatawan anu asup kana visa pariwisata anu dikaluarkeun sateuacanna diperyogikeun mayar biaya tambahan tina SAR 40 di bandara kadatangan aranjeunna pikeun nanggung asuransi kanggo biaya médis anu aya hubunganana sareng COVID-19.

Wisatawan disarankan pikeun mariksa sarat éntri anu ayeuna sareng maskapai pilihanana sateuacan aranjeunna mésér tikét.

Saha anu masih dina "daptar beureum?"

Ngaluarkeun nagara-nagara 3 pikeun dileungitkeun daptar énjing, nagara-nagara ieu saheulaanan henteu tiasa ngarambat ka Karajaan:

- Afganistan

- Brazil

- Mesir

- Étiopia

- India

- Indonesia

- Libanon

- Pakistan

- Kalkun

- Vietnam

Kanggo inpo nu salajengna, kontak help.visitsaudi.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment