24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Warta Breaking Thailand Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

A Doer, Andrew Wood, Présidén anyar SKAL ASIA

SKAL henteu tiasa milih pamimpin anu langkung saé pikeun mingpin SKAL Asia sareng anggotana ngalangkungan tahap terakhir tina krisis COVID-19. Andrew Wood ngagaduhan anu diperyogikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. "Salah saurang urang ayeuna janten Présidén SKAL Asia", saurna eTurboNews Penerbit Juergen Steinmetz. Andrew parantos nyumbang kana publisitas urangn salaku koréspondénsi kami baed Thailand salami mangtaun-taun.
  2. Dina AGM virtual tina Skål International Asia anu diayakeun awal dinten ayeuna Majelis Umum Tahunan Daérah ka-50 lumangsung sareng milih Andrew J Wood Présidén 2021-2023. 
  3. Sateuacan pamilihan umum Wood, sacara lega dianggap salah sahiji Skålleagues anu paling katingali di daérah éta, nyaéta Wakil Présidén Skål Asia (Tenggara).

Anggota Skål salami 29 taun anjeunna mimiti kapilih janten déwan Asia di 2005. Wood, anu alatan réngsé jabatan kadua salaku Présidén klub pangkolotna Thailand - Bangkok, bakal ngalir ka James Thurlby, Presiden anyar anu dipilih di Bangkok. 

Skål Asia ngagaduhan 2529 anggota dina 39 Klub, 28 dikelompokkeun dina 5 komite nasional, sareng 11 kleub afiliasi, Skål Asian Area (SAA) mangrupikeun daérah anu paling beragam di dunya Skål. Daérah Asia bentang ti Guam di Samudra Pasipik langkung ti 10,000 km ka Mauritius di Samudra Hindia kalayan kleub di 15 nagara anu matak di antawisna. Area Asia nyaris ampir dua puluh persén sadaya anggota global Skål International. 

"Ka sadayana Skalleagues Asia kuring kuring nyarios yén sapertos seueur Présidén sateuacan kuring kuring direndahkeun ku padamelan sateuacan kami, syukur pikeun kapercayaan anu anjeun pasihkeun. 

"Kuring salamina émut ka 15 nagara anu urang laksanakeun di handapeun Skål Asia sareng kabutuhan pikeun gawé bareng ngawangun tali silaturahmi anu kuat dina yayasan anu padet", saur Présidén Wood anu kapilih. 

"Skålleagues dimana-mana tetep satia kana cita-cita ti karuhun urang Kabagjaan sareng Silaturahim. Janten parantos sareng anu kitu kedahna sareng generasi anyar Skålleagues. 

"Ngawangun jembatan, empati, sareng karep bakal janten prioritas kuring. Saatos pandemi, nalika waktuna pas, urang kedah hudang, kaluar sareng maledogkeun panangan sareng ngantepkeun lampu banjir kana kahirupan urang sakali deui, "saur Présidén Wood. 

Wood ogé ngadorong anggotana pikeun ningali ka hareup kalayan optimismeu anu diperbarui, "Perekonomian urang tiasa janten lemah pisan salaku akibat tina wates anu katutup. Teu aya anu tiasa nganggap enteng karusakan global pikeun industri urang. Nanging urang parantos masihan kasempetan langka pikeun mencét tombol resét, pikeun ngaleungitkeun kalepatan anu salah sareng ngajantenkeun leres. 

Anjeunna nambahan, "Dunya anyar perjalanan sareng pariwisata ngantosan. Dunya anyar anu lapar ngumbara, anu langkung tengtrem, langkung lestari sareng pikeun Skål Asia pastina langkung ageung, langkung marahmay sareng langkung ngarep-ngarep. ”

eTN Penerbit Juergen Steinmetz, anu ogé Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya nyarios: "Kuring kantos kenal sareng Andrew mangtaun-taun. Salaku GM Hotel Bangkok ageung, anjeunna mangrupakeun palanggan anu saé eTurboNews.

"Saatos pangsiun, anjeunna janten pangdeudeul sering publikasi urang. Anjeunna ogé ngagabung sareng Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) salaku anggota. Janten anggota SKAL nyalira, kuring yakin SKAL Asia nyandak kaputusan anu hadé pikeun milih pamimpin anu leres, palaku, sareng lalaki anu gaduh visi.

"Kapamimpinanna bakal muka kasempetan anyar antara SKAL Asia sareng Jaringan Pariwisata Dunya. Andrew, wilujeng sumping! ”

Kalayan henteu aya kongrés di dunya Skål ti saprak mimiti pandemi 2 taun ka pengker, Wood nyarios yén anjeunna resep yén rencana parantos maju pikeun Kongrés Daérah Skål Asia dina Juni 2022 nalika Thailand bakal janten tuan rumah kongres #RediscoverThailand Asia Area anu diideuan sacara berkelanjutan anu diarepkeun bakal narik 300 delegasi pikeun konperénsi 4 dinten (3 wengi). 

Présidén Skål Asia nyimpulkeun ku nyarios, "Tantangan anu urang nyanghareupan ayeuna pikeun dunya anyar anu ngumbara isukan, nyata. Aranjeunna serius sareng aranjeunna seueur. Kuring henteu ngaku yén éta bakal gampang sareng henteu gancang pendak, tapi aranjeunna bakal patepung. Isukan parantos sumping. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment