24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cruising India Ngabobol Warta wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Hiji maot, puluhan leungit dina musibah dua-kapal di India

Hiji maot, puluhan leungit dina musibah dua-kapal di India
Hiji maot, puluhan leungit dina musibah dua-kapal di India
Ditulis ku Harry Johnson

Puluhan jalma leungit saatos tabrakan dua-féri di Majuli, India.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dua kapal féri panumpang bénjolan di India.
  • Féri panumpang anu langkung alit kabungkus dina tabrakan India.
  • Sahenteuna hiji panumpang féri maot dina bencana.

Dua kapal féri panumpang anu langkung seueur anu ngalalana dina arah anu sabalikna parantos tabrakan di Walungan Brahmaputra di beulah kalér kota Jorhat, ayana di nagara bagian timur laut India di Assam, ayeuna.

Dilaporkeun, aya langkung ti 100 jalma dina parahu, kalayan kalolobaanana masih leungit sareng takwa maot.

Cuplikan anu medar sacara online nunjukkeun féri ageung sareng beurat, anu ngangkut panumpang ogé sajumlah kendaraan, ngabobol féri panumpang anu langkung alit.

Anu leutik kapal peri langsung beuleum saatos tabrakan, lebet ka jero cai dina sababaraha detik kacilakaan, pidéo anu ngaganggu sigana ditémbak ku panumpang dina acara kapal anu langkung ageung. Jalma-jalma buru-buru kaluar tina bejana anu tilelep, katuanganana kumalayang.

Henteu aya inpormasi korban poténsial langsung sayogi.

Féri seueur dianggo pikeun transportasi di India. Kacilakaan ferry umum sabab sering rame sareng standar perawatan sareng kaamanan anu goréng.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment