24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Él Salvador Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

El Salvador ngadopsi Bitcoin salaku mata uang légal na, Bitcoin nabrak

El Salvador ngadopsi Bitcoin salaku mata uang légal na, Bitcoin nabrak
El Salvador ngadopsi Bitcoin salaku mata uang légal na, Bitcoin nabrak
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah El Salvador kapaksa nyandak dompét digital anyar nagara Chivo sacara offline nalika éta feverishly scrambled pikeun naekeun kapasitas server.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nyoko crypto resmi munggaran dunya mimiti dimungkinkeun.
  • Pamaréntah El Salvador nyandak dompét digital nagara offline pikeun naekeun kapasitas server.
  • Bitcoin plummets saatos Él Salvador resmi ngadopsi salaku mata uang hukum.

Harga aset digital nomer hiji di dunya, bitcoin, turun langkung 16% janten sakitar $ 43,100 saatos ngalangkungan $ 52,000 dina Senén telat.

Présidén El Salvador Nayib Bukele

Bitcoin terjun saatos pamaréntah El Salvador sacara resmi ngadopsi salaku mata uang hukum nagara éta. Adopsi crypto resmi munggaran di dunya dicirikeun ku protés massal di jalanan sareng patilasan gangguan téknis online.

Bitcoin kacilakaan parantos disababkeun ku masalah téknologi anu maksa pamaréntahan El Salvador nyandak dompét digital anyar nagara éta Chivo offline nalika éta feverishly scrambled pikeun naekeun kapasitas server.

"Kami parantos nyambungkeun éta bari ningkatkeun kapasitas pangambil gambar. Masalah pamasangan anu aya di sababaraha urang kusabab alesan éta, "Présidén Nayib Bukele tweets, mairan dina kamunduran éta.

Cryptocurrency parantos berhasil mumbul deui ti saprak éta, sareng terakhir turun langkung 13% pikeun diperdagangkan dina $ 45,512.

Samentara éta, sakumpulan demonstran rallying ngalawan hukum bitcoin anyar angkat ka jalan-jalan di ibukota San Salvador. Aktivis dikabarkan pawai ngalawan gerakan kusabab kurangna pengetahuan ngeunaan cryptocurrency sareng kumaha hukum bitcoin anu énggal bakal dilaksanakeun.

El Salvador ngareureuwas crypto sareng dunya anu langkung ageung awal taun ieu saatos Présidén Bukele ngumumkeun rencana pikeun ngadopsi bitcoin salaku tender légal disarengan dolar AS, anu parantos dianggo di nagara éta ti 2001.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment