Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Wisatawan luang AS tetep di bumi nalika kasus COVID-19 melambung

Wisatawan luang AS tetep di bumi nalika kasus COVID-19 melambung
Wisatawan luang AS tetep di bumi nalika kasus COVID-19 melambung
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan kasus COVID-19 naék sareng masalah perjalanan ningkat nalika urang lebet usum gugur sareng usum salju, industri hotél aya dina titik penting.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 69% wisatawan luang AS sigana langkung seueur perjalanan.
  • 42% wisatawan luang AS sigana bakal ngabatalkeun perjalanan anu aya.
  • 55% wisatawan luang AS sigana nunda perjalanan anu aya.

Pelancong luang AS ngarencanakeun paré balik sacara signifikan dina rencana COVID-19 anu ningkat, kalayan 69% ngarencanakeun nyandak langkung sakedik perjalanan, 55% ngarencanakeun nunda rencana perjalanan anu aya, sareng 42% sigana bakal ngabatalkeun rencana anu aya tanpa dijadwalkeun deui, numutkeun anu anyar survey nasional anu dilakukeun atas nami American Hotel & Lodging Association (AHLA). Ampir tilu tina opat (72%) sigana ngan ukur ngumbara ka tempat-tempat anu jarakna nyetir.

Nalika perjalanan luang sacara historis mimiti turun saatos Poé Buruh, éta tetep kritis sapanjang taun. Survei anyar nyorot épék négatip tina pandemi dina perjalanan sareng nandeskeun kabutuhan relief féderal anu dituju, sapertos Save Hotel Jobs Act. 

Langkung ti hiji tina lima padamelan hotél anu leungit nalika pandemi — ampir 500,000 jumlahna — moal balik deui akhir taun ieu. Pikeun unggal 10 jalma anu padamelan langsung dina harta hotél, hotél ngadukung tambahan 26 padamelan di masarakat, ti réstoran sareng ritel dugi ka perusahaan suplai hotél-hartosna tambahan ampir 1.3 juta padamelan hotél ogé résiko. 

Survey ka 2,200 jalma déwasa dilakukeun 11-12 Agustus 2021. Tina ieu, 1,707 jalma, atanapi 78% réspondén, mangrupikeun palancong luang — nyaéta jalma anu nunjukkeun yén aranjeunna tiasa ngumbara pikeun luang dina 2021. Timuan anu penting diantara wisatawan anu luang kalebet nyaéta:

  • 69% kamungkinan nyandak langkung seueur perjalanan sareng 65% sigana bakal nyandak perjalanan anu langkung pondok
  • 42% sigana bakal ngabatalkeun rencana perjalanan anu aya sareng henteu aya rencana pikeun ngajadwalkeun deui
  • 55% kamungkinan nunda rencana perjalanan anu aya dugi ka waktos engké
  • 72% sigana ngan ukur ngumbara ka tempat-tempat anu tiasa didorong ku aranjeunna
  • 70% kamungkinan ngumbara sareng kelompok anu langkung alit 

Kalayan kasus COVID-19 naék sareng masalah perjalanan ningkat nalika urang lebet usum gugur sareng usum salju, industri hotél aya dina titik penting. Kacuali konggres kalakuan, pangirangan perjalanan anu patali sareng pandemi bakal terus ngancam mata pencaharian ratusan rébu pagawé hotél. Salila langkung ti sataun, karyawan hotél sareng pamilik usaha alit di panjuru nagara parantos naroskeun Kongrés pikeun relief pandemi langsung. Data ieu ngaguratkeun naha waktuna Kongrés bertindak.

Cikénéh dileupaskeun AHLA hasil survey nunjukkeun yén wisatawan bisnis ogé ngahanca rencana perjalananna di tengah kasus COVID-19 anu ningkat. Éta kalebet 67% perencanaan nyandak langkung seueur perjalanan, 52% sigana bakal ngabatalkeun rencana perjalanan anu aya tanpa dijadwalkeun deui, sareng 60% ngarencanakeun nunda rencana perjalanan anu aya.

Hotél mangrupikeun hiji-hiji bagéan industri silaturahmi sareng hiburan anu teu acan nampi bantosan langsung sanaos aya diantara anu paling parah. Kongrés AS kadesek pikeun lulus Undang-Undang Jobs Hotel Save bipartisan anu diwanohkeun ku Sénator Brian Schatz (D-Hawaii) sareng Rep. Charlie Crist (D-Fla.). Panerapan ieu bakal nyayogikeun saluran hirup pikeun padamel hotél, nyayogikeun bantosan anu diperyogikeun pikeun salamet dugi perjalanan balik ka tingkat pra-pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Upami anjeun ngaraos gering atanapi henteu damang, punten cicing di bumi. Ngobrol sareng dokter upami diperyogikeun. Pikeun ngawatesan panyebaran coronavirus di Kanada, larangan perjalanan aya di peuntas sadaya pameuntasan wates. Jawab sababaraha patarosan pikeun milarian terang.