24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan kabudayaan Dénmark Breaking News Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kéngingkeun padamelan: Dénmark ngawartosan migran pikeun damel pikeun tunjangan kesejahteraan

Kéngingkeun padamelan: Dénmark ngawartosan migran pikeun damel pikeun tunjangan kesejahteraan
Kéngingkeun padamelan: Dénmark ngawartosan migran pikeun damel pikeun tunjangan kesejahteraan
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Denmark nyarioskeun genep tina 10 awéwé pendatang ti Turki, Afrika Kalér sareng Wétan Tengah henteu dianggo.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pendatang diperyogikeun kéngingkeun padamelan supados nampi kauntungan di Dénmark.
  • Aturan énggal bakal ngabantosan para pendatang pikeun asimilasi kana masarakat Denmark.
  • Genep tina sapuluh awéwé imigran 'sanés barat' di Dénmark henteu dianggo.

Imigran di Dénmark bakal diperyogikeun damel sahenteuna 37 jam saminggu pikeun cocog pikeun tunjangan kasejahteraan anu dikaluarkeun pamaréntah.

Perdana Menteri Denmark Mette Frederiksen

Watesan anyar bakal ditumpukeun ka jalma anu parantos nampi tunjangan kasejahteraan ti pamaréntah Denmark salami tilu dugi ka opat taun, tapi anu henteu ngahontal tingkat kamahéran anu tangtu dina basa Dénmark.

"Salami mangtaun-taun urang parantos ngaraos pelanggaran ka seueur jalmi ku henteu nungtut nanaon ti aranjeunna," saur PM, anu nambihan yén aturan khususna ditujukeun pikeun awéwé imigran anu hirup dina manpaatna, anu henteu digawé sareng éta ti tukang 'non-kulon'.

Pamaréntah Denmark nyarioskeun genep tina 10 awéwé pendatang ti Turki, Afrika Kalér sareng Wétan Tengah henteu dianggo.

"Éta dasarna mangrupikeun masalah nalika urang ngagaduhan ékonomi anu kuat, dimana komunitas bisnis nungtut padamelan, maka urang teras ngagaduhan kelompok ageung, utamina awéwé anu kasang tukangna sanés Kulon, anu sanés bagian tina pasar tenaga kerja," saur Frederiksen.

Dénmark ngagaduhan salah sahiji jurus tangguh dina imigrasi dina Uni Éropa (EU).

Dina Juni, éta ngaluarkeun hukum ku sora 70-24, ngamungkinkeun pikeun ngusir para pencari suaka sareng ngolah aplikasi nalika aranjeunna di luar nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment