24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pegat Kazakhstan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News Warta Breaking UK Ukraina Megatkeun Warta Rupa-rupa Berita

Langkung seueur penerbangan ka London, Kyiv sareng Istanbul dina Air Astana ayeuna

Langkung seueur penerbangan ka London, Kyiv sareng Istanbul dina Air Astana ayeuna
Langkung seueur penerbangan ka London, Kyiv sareng Istanbul dina Air Astana ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Air Astana ngumumkeun paningkatan frekuensi ka Ukraina sareng Turki, neraskeun penerbangan London.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Astana ningkatkeun frekuensi Istanbul.
  • Air Astana nambihan deui penerbangan Kyiv.
  • Air Astana neraskeun penerbangan langsung London ti Nur-Sultan.

Air Astana ngenalkeun frékuénsi tambahan antara Kyiv sareng Nur-Sultan dinten Salasa, 7 Séptémber 2021, kalayan ibukota Kazakhstan sareng Ukraina ayeuna nyambung tilu kali saminggu dina Senén. Salasa sareng Kemis. Maskapai ogé ngoperasikeun penerbangan antara Kyiv sareng Almaty dina Rebo, Sabtu sareng Minggu.

Air Astana ogé bakal ngaluncurkeun frékuénsi katilu antara Istanbul sareng Almaty tanggal 17 Séptémber 2021, kalayan penerbangan dina Salasa, Jumaah sareng Minggu, ogé jasa antara Istanbul sareng Nur-Sultan dina dinten Kemis.

Hawa Astana ogé neraskeun penerbangan langsung ti London ka Nur-Sultan dua kali saminggu dina dinten Rebo sareng dinten Sabtu dimimitian dina tanggal 18 Séptémber 2021.

Panumpang dipénta pikeun nuturkeun sarat asupna sateuacan hiber dina Air Astana website.

Air Astana mangrupikeun pamawa bendéra Kazakhstan, dumasarkeun di Almaty. Éta ngoperasikeun jasa dijadwalkeun, domestik sareng internasional dina 64 rute ti hub utami na, Bandara Internasional Almaty, sareng ti hub sekundérna, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment