24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab Berita Pegat Senegal piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Dakar ka New York City sareng Washington dina Air Senegal ayeuna

Dakar ka New York City sareng Washington dina Air Senegal ayeuna
Dakar ka New York City sareng Washington dina Air Senegal ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Air Senegal ngaluncurkeun penerbangan dua kali mingguan anyar ka Amérika Serikat ti Dakar, Sénégal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Senegal ngaluncurkeun penerbangan ka Bandara John F. Kennedy di New York.
  • Air Senegal ngumumkeun jasa Bandara Internasional Thurgood Marshall di Baltimore Washington.
  • Duanana penerbangan AS anyar bakal diterbitkeun ti Dakar, Sénégal.

Air Senegal, anu ngangkut bendera nasional Sénégal, dinten ayeuna ngaluncurkeun penerbangan perdana na ka Bandara Internasional John F. Kennedy di New York sareng Bandara Internasional Thurgood Marshall Washington International, anu pangpayunna layanan dua kali mingguan antara Dakar sareng dua kota AS.

Hiber HC407 angkat Bandara Internasional Blaise Diagne Dakar jam 2:56 énjing sareng badarat di Bandara JFK New York (Terminal 1) jam 06:51 dinten ayeuna. Panumpang anu angkat ka daérah Metropolitan Washington dilanjutkeun ku hiber ieu saatos ngalangkungan Imigrasi sareng Bea Cukai di New York.

Hiber dugi ka Bandara Baltimore Washington (BWI) jam 11:08 di mana hiber disambut ku salam mariem cai tradisional. Penerbangan balik bakal angkat ka Baltimore jam 08:25 wengi via New York JFK (Terminal 1) pikeun Dakar dimana éta dijadwalkeun badarat di 12:25 pm dinten salajengna.

Layanan anyar bakal dioperasikeun dina dinten Kemis sareng Minggu nganggo pesawat Airbus A330-900neo anu paling canggih, nawiskeun 32 tempat tidur datar dina Bisnis, 21 korsi dina Premium Ékonomi sareng 237 korsi di kelas Ékonomi, sistem hiburan, kakuatan dina-korsi , sareng konektipitas Wi-Fi dina hiber. Hégal Sénégal nyayogikeun koneksi anu cocog pikeun panumpang Amérika Serikat na ngalangkungan Dakar dina dua arah ka Abidjan, Conakry, Freetown, Banjul, Praia, Bamako, Nouakchott, Douala, Cotonou sareng Libreville.

Dina 2019, langkung ti sajuta panumpang ngumbara antara Amérika Serikat sareng Afrika Kulon anu diarepkeun bakal langkung maju kalayan diluncurkeun rute anyar ieu. Sénégal mangrupikeun bisnis régional utama sareng pusat wisata Afrika Barat sareng janten markas PBB di Afrika Kulon.

Ibrahima Kane, Chief Executive Officer di Air Senegal nyarios: "Tujuan kami pikeun nyayogikeun perjalanan anu merenah sareng nyaman antara USA, Senegal sareng Afrika Kulon. Lokasi geografis Dakar digabungkeun sareng sababaraha konéksi Air Senegal ngalangkungan hub utami na ka sadaya kota-kota utama di Afrika Kulon bakal ngaktipkeun rute anyar ieu tumuh tina kakuatan pikeun kakuatan. Salaku tambahan, kami ngaharepkeun ngarangsang paménta wisatawan Amérika ka Sénégal pikeun ngajajah sajarah budaya anu euyeub, pantai kelas dunya sareng asakan aheng di penjuru nagara ”.

Air Senegal, nyaéta pamawa bendera Républik Sénégal. Dijieun dina 2016, nagara éta dipiboga ku panangan investasi Caisse des Dépots et Consignation du Sénégal. Éta dumasarkeun di Bandara Internasional Blaise Diagne di Dakar, Sénégal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment