24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Samoa Breaking News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Penerbangan ti Hawaii ka Samoa Amérika dina Hawaiian Airlines ayeuna

Penerbangan ti Hawaii ka Samoa Amérika dina Hawaiian Airlines ayeuna
Penerbangan ti Hawaii ka Samoa Amérika dina Hawaiian Airlines ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Hawaiian Airlines neraskeun jasa nonstop antara Honolulu urang Daniel K. Inouye sareng bandara internasional Pago Pago Samoa Amérika ku pesawat Airbus A330 na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hawaiian Airlines neraskeun hiber ka Samoa Amérika.
  • Hawaiian Airlines bakal nawiskeun dua penerbangan per bulan.
  • Rute Hawaii ka Samoa Amérika bakal dilayanan ku pesawat Hawaiian Airlines Airbus A330.

Hawaiian Airlines nyambung deui Honolulu (HNL) sareng Samoa Amérika (PPG) ku neraskeun deui penerbangan nonstop antara Hawai'i sareng Téritori AS minggu payun. Hawaiian, anu ngagantungkeun layanan HNL-PPG dua kali mingguan na dina awal pandemik COVID-19 dina Maret 2020, bakal nawiskeun dua penerbangan per bulan mimitian dinten Senén dugi ka 20 Désémber.

"Kami resep nyandak Samoa Amérika deui kana jaringan kami sareng ngabagéakeun tamu anu parantos sabar ngantosan penerbangan kami hurung deui," saur Brent Overbeek, wakil presiden senior pikeun perencanaan jaringan sareng manajemén pendapatan di Hawai Airlines. "Salaku tatangga pulau Pasipik, urang ngartos kumaha sémah urang ngandelkeun jasa kami sareng kami ngarepkeun nyambungkeun deui kulawarga sareng babaturan kalayan aman."

Hawaiian, anu nyayogikeun hiji-hijina hubungan udara anu dijadwalkeun rutin antara dua ranté pulau éta, ngareureuhkeun penerbangan salami 17 sasih ku paménta pamaréntah Samoa Amérika. Tanggal 13 Januari, Hawaii mimiti ngoperasikeun séri penerbangan hiber balik ka Samoa Amérika rébuan warga anu terdampar jauh ti bumi di Hawaii, daratan AS sareng sajabina.

Wisatawan ka Samoa Amérika kedah nuturkeun sababaraha protokol kaséhatan sareng kaamanan pamaréntah, kalebet buktina vaksinasi sareng hasil uji pre-travel négatip. Langkung seueur detil aya di halaman wéb TALOFApass. Sémah anu ngalayang ka Hawaii diperyogikeun nyiptakeun akun Akun Travel Aman Hawai'i sareng unggah kartu vaksinasi atanapi tés pra-perjalanan négatip pikeun nyingkahan karantina nalika kadatangan.

Hawaii bakal tetep ngoperasikeun rute kalayan pesawat 278-korsi na, lega awakna Airbus A330.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment