24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

WestJet ayeuna meryogikeun vaksinasi COVID-19 lengkep pikeun sadaya padamel

WestJet ayeuna meryogikeun vaksinasi COVID-19 lengkep pikeun sadaya padamel
WestJet ayeuna meryogikeun vaksinasi COVID-19 lengkep pikeun sadaya padamel
Ditulis ku Harry Johnson

Karyawan anu gagal pikeun ngabuktoskeun status vaksinasi na dugi ka 24 Séptémber atanapi ngahontal status vaksinasi pinuh dugi ka 30 Oktober 2021, bakal nyanghareupan cuti anu teu dibayar atanapi diberhentikan tina padamelan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • WestJet ngumumkeun vaksinasi wajib pikeun sadaya staf.
  • Status vaksinasi lengkep ogé bakal diperyogikeun pikeun sadaya padamel anu bakal datang.
  • Kawijakan vaksinasi énggal bakal berlaku mulai 30 Oktober 2021.

Grup WestJet dinten ngumumkeun yén mimiti 30 Oktober 2021, sadaya padamel WestJet Group bakal diperyogikeun divaksinasi sepenuhnya ngalawan COVID-19. Salaku tambahan, status vaksinasi lengkep bakal janten sarat padamelan pikeun sadaya pagawé anu bakal dijalankeun ku WestJet Group.

"Ngajaga kaséhatan sareng kaamanan tamu sareng karyawan urang tetep janten prioritas nomer hiji sareng vaksinasi mangrupikeun garis pertahanan anu pangsaéna," saur Mark Porter, WestJet Wakil Présidén Rahayat. "Aviation parantos janten salah sahiji industri anu paling parah sareng kami percanten meryogikeun sadayana padamel WestJet Group divaksinasi mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun sareng mastikeun lingkungan perjalanan sareng tempat damel anu paling aman pikeun sadayana anu aya di dunya WestJet."

Grup WestJet bakal ngaevaluasi sareng nampung para padamel anu teu tiasa divaksinasi ngalawan COVID-19 boh ngalangkungan médis atanapi dibébaskeun deui. Karyawan anu gagal pikeun ngabuktoskeun status vaksinasi na dugi ka 24 Séptémber atanapi ngahontal status vaksinasi pinuh dugi ka 30 Oktober 2021, bakal nyanghareupan cuti atanapi gajih anu teu dibayar. Salaku bagian tina mandat vaksinna, maskapai éta moal nyayogikeun tés salaku alternatip pikeun vaksinasi.

Terus Porter, "Grup WestJet tetep komitmen pikeun ngawangun deui langkung kuat pikeun mastikeun industri penerbangan kalapa di Kanada. Meryogikeun sadaya padamel divaksinasi ngalawan COVID-19 penting pisan pikeun ngamimitian deui perjalanan anu aman ngalangkungan Kanada. "

Ti saprak mimiti pandemi, Grup Perusahaan WestJet parantos ngawangun kerangka ukuran kaamanan pikeun mastikeun urang Kanada tiasa neraskeun ngumbara kalayan aman sareng tanggung jawab ngalaksanakeun jangji Kasalametan maskapai diluhur Sadaya. Salami waktos ieu, WestJet ngajaga statusna salaku salah sahiji maskapai top-10 tepat waktu di Amérika Kalér sakumaha dingaranan ku Cirium.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment