Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

IMEX America: Acara Pokus Perusahaan Anyar

IMEX Amérika

Perencanaan rapat perusahaan ayeuna parantos gaduh kasempetan nambahan pikeun nyambung sareng ngabagi pangalaman nalika IMEX Amérika Nopémber ieu. Dua acara eksklusif bakal dilaksanakeun dina acara anu lumangsung 9-11 Nopémber di Las Vegas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anyar pikeun taun ieu nyaéta Corporate Focus, kabuka pikeun perencana perusahaan di sadaya tingkatan.
  2. Éta bakal dilaksanakeun dina Senén Smart, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber 2021.
  3. Sesi bakal ngaktipkeun diskusi anu jero ngeunaan masalah sareng tantangan ayeuna sapertos manajemén tim, desain rapat, komunikasi anu épéktip sareng padamel jarak jauh, sareng kaséhatan méntal sareng kasihatan.

Forum Rapat Eksekutif mangrupikeun gempungan ngan ukur pikeun eksekutif perusahaan tingkat senior ti perusahaan Fortune 2000 sareng - énggal pikeun taun ayeuna - nyaéta Fokus Perusahaan, kabuka pikeun perencana perusahaan di sadaya tingkatan. Lumangsung dina Senén Cerdas, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber kadua sési bakal ngaktipkeun diskusi jero ngeunaan masalah sareng tantangan ayeuna sapertos manajemén tim, desain rapat, komunikasi anu épéktip sareng padamel jarak jauh, sareng kaséhatan méntal sareng kasihatan.

Samaun industri rapat sareng fasilitator terampil Terri Breining bakal mingpin Forum Rapat Eksekutif sareng Annette Gregg, Wakil Présidén Senior, Pangalaman di MPI bakal mingpin Pokus Perusahaan anyar. Format duanana sési bakal diarahkeun kana pembelajaran sosial, ngadorong para hadirin pikeun ngabagi sareng silih tukeur ideu dina lingkungan anu teu resmi tapi swasta.

Terri Breining
Annette Gregg

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngajelaskeun: "Sedengkeun sektor acara bisnis mangrupikeun hiji komunitas, kabutuhan kelompok khusus dina komunitas ieu rada benten sareng perencana perusahaan henteu terkecuali.

"Kami parantos ngalegaan tawaran pikeun perencana perusahaan taun ayeuna kalayan diluncurkeun Pokus Perusahaan sareng Forum Rapat Eksekutif. Duanana sési ngagaduhan kolaborasi dina haté, nawiskeun kasempetan pikeun masihan pandangan sareng ngarengsekeun masalah sareng para profesional sareng réncang ti perusahaan di panjuru dunya. ”

The Inspiration Hub, tempat pendidikan di lantai acara, neraskeun paguneman parencana perusahaan nalika acara ku sési diajar: Obrolan perusahaan: Pamulihan tujuan industri acara. Bob Bejan, Wakil Présidén Perusahaan, Acara Global, Produksi Studios & Komunitas Pamasaran, Microsoft sareng Nicola Kastner, VP, Pimpinan Global Stratégi Pemasaran Acara di SAP bakalan ngabagi pangalaman ngalangkungan acara digital sareng fisik, kaputusan sareng panggunaan rapat hibrid , parobahan anu diarepkeun sareng kabutuhan pamilon acara sareng implikasi pikeun desain acara.

Pembeli perusahaan nyumbang 22 persén tina 3,000 pembeli anu ayeuna didaptarkeun pikeun hadir IMEX Amérika.

Forum Rapat Eksekutif ngan ukur ngundang pikeun éksékutip perusahaan tingkat senior ti perusahaan Fortune 2000. Fokus Perusahaan kabuka pikeun perencana perusahaan di sadaya tingkatan. Duanana lumangsung di IMEX America dina Senén Smart anu didukung ku MPI, dina 8 Nopémber.

IMEX Amérika lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas. Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh

Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo dipesen, pencét Ieuh.

www.imexamerica.com 

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX.

# IMEX21

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment