24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Jamaica Breaking News wartos jelema piknik kandaraan News Kawat Wisata

Kunaon Jamaika? Tanggapan ka AS "Entong Wisata" Naséhat

Ékonomi Jamaika gumantung pisan kana industri perjalanan sareng pariwisata. Amérika Serikat ngaluarkeun peringatan perjalanan Tingkat 4 mangrupikeun kekecewaan utama sareng ancaman pikeun nagara pulau. Seueur diantara aranjeunna damel sareng gumantung kana kasajahteraan industri perjalanan sareng pariwisata, sareng urang Amérika mangrupikeun kaseueuran pangunjungna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Departemen Luar Negeri Amérika Serikat kerjasama sareng CDC ngaluarkeun Saran Wisata Tingkat 4 pikeun Jamaika.
  • Piwuruk tingkat 4 mangrupikeun piwuruk anu paling luhur dina ranté sareng hartosna pikeun urang Amérika "Entong ngumbara."
  • Menteri pariwisata Jamaika ngabales peringatan ieu dina pernyataan anu dikaluarkeun ka eTurboNews ayeuna.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan Amérika Serikat ngaluarkeun Saran "Entong Wisata" ngalawan Jamaika:

Jamaika nembé ngabagéakeun pangunjungna anu sajuta ti saprak dibuka deui kanggo ngarambat dina Juni 2020, sareng anu nganjang tiasa ngaraos yakin dina terang yén Koridor Ketahanan Jamaica - anu ngaliput langkung ti 85 persén produk wisata pulau éta sareng kalebet kirang tina hiji persén populasi urang - gaduh nyatet tingkat inféksi COVID-19 handapeun hiji persén dina sataun katukang.

Ieu dihontal ku protokol anu mantap anu dikembangkeun sasarengan ku otoritas di séktor kaséhatan sareng pariwisata. Protokol ieu mangrupikeun anu pangpayunna nampi pangakuan Perjalanan Aman & Déwan Pariwisata Dunya anu ngamungkinkeun urang pikeun dibuka deui dina Juni taun 2020.

Kaséhatan sareng kasalametan unggal urang Jamaika sareng unggal anu datang ka nagara éta tetep janten prioritas utama urang, sareng kami ngarepkeun sebutan Tingkat 4 ku Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit Amérika Serikat (CDC) bakal pondok dina waktosna.

Nalika Jamaika mangrupikeun salah sahiji nagara 77 di sakumna dunya, kalebet seueur saderek Karibia urang, nampi sebutan Tingkat 4, kami tetep yakin yén Koridor Ketahanan sareng protokol urang bakal terus nyandak urang dina jalan anu leres.

Amérika Serikat parantos ngaluarkeun peringatan perjalanan tingkat 4 ka sajumlah nagara Karibia anu gumantung kana pariwisata.

Nalika ngaluarkeun Do not Travel Advisory, pamaréntah Amérika ayeuna ngantepkeun bagian anu langkung aman pikeun nganjang ka Jamaika dibandingkeun Florida atanapi Hawaii - nalika ngeunaan ancaman inféksi COVID.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, henteu ngan ukur pamimpin lokal pikeun nagara na tapi ku nyiptakeun na Pusat Ketahanan dan Krisis Pariwisata Global, Jamaika parantos nyandak kalungguhan global nalika ngeunaan pariwisata sareng krisis anu aman.

nu Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC) parantos ngaluarkeun a Tingkat 4 Kaséhatan Wisata Bewara kusabab COVID-19, nunjukkeun tingkat COVID-19 anu luhur pisan di nagara éta. Résiko anjeun kaserang COVID-19 sareng ngembangkeun gejala parna tiasa langkung handap upami anjeun divaksinasi pinuh ku Vaksin otorisasi FDA. Sateuacan ngarencanakeun perjalanan internasional, punten marios rekomendasi khusus CDC pikeun divaksinasi jeung henteu divaksinasi wisatawan. Didatangan Kedubes COVID-19 halaman kanggo inpormasi lengkep ngeunaan COVID-19 di Jamaica.

Entong indit-inditan:

  • Daérah anu didaptarkeun di handap ieu di Kingston kusabab kajahatan.
  • Daérah anu aya di handap ieu dilebetkeun di Montego Bay kusabab kajahatan.
  • Kota Spanyol kusabab kajahatan.

Ringkesan Nagara: Kajahatan anu telenges, sapertos nyerang di bumi, perampokan bersenjata, serangan seksual, sareng pembunuhan umum umum. Serangan séksual sering kajadian, kalebet di resép sadaya-kaasup. Pulisi lokal kakurangan sumber daya pikeun ngaréspon sacara épéktip kana insiden kriminal anu serius. Layanan darurat beda-beda di panjuru pulau, sareng waktos réspon tiasa bénten tina standar Amérika Serikat. Anggota pamaréntahan AS dilarang ngumbara ka daérah anu dibéréndélkeun di handap, tina ngagunakeun beus umum, sareng nyetir di luar daérah resep Kingston peuting-peuting.

AS ngaluarkeun peringatan anu sami ka tatangga Karibia sanés, kalebet Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment