24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema Pengumuman Pers tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

US Travel Advisories mangrupikeun Éra Internasional: Jaringan Pariwisata Dunya

Jaringan Pariwisata Dunya (WTM) diluncurkeun ku ngawangun deui

COVID-19 parantos ngarobih dunya. Ieu ogé kedah ngitung cara peringatan perjalanan dikaluarkeun. Amérika Serikat kedah janten hiji-hijina nagara di dunya anu négatip daérah nyalira kalayan PERINGATAN Laksanakeun peringatan. AS ogé kedah janten hiji-hijina nagara di dunya anu kalebet tatangga anu ramah kana tingkat pangluhurna daptar "ulah ngumbara". Jaringan Pariwisata Dunya anu berbasis di Hawaii ngaluarkeun pernyataan posisi anu ngadesek Amérika Serikat pikeun ngarobih cara peringatan perjalanan ditepikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peringatan perjalanan dikaluarkeun ku pamaréntah pikeun ngajagi wargana tina kajahatan, rajapati, sareng perang.
  • Departemen Luar Negeri Amérika Serikat ngaluarkeun peringatan perjalanan pikeun warga Amérika Serikat, sareng peringatan ieu mangaruhan wisatawan masing-masing, perjalanan kelompok, perjalanan pelayaran, sareng konvensi.
  • Ngalawan peringatan perjalanan tiasa ngagaduhan, pikeun agénsi perjalanan, jalur pelayaran, atanapi perencana rapat, akibat ékonomi atanapi hukum anu parah.

nu Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) dinten ayeuna ngaluarkeun pernyataan posisi pikeun ngadorong Departemen Nagara AS sareng Pusat Kontrol Pencegahan sareng Pencegahan AS (CDC) mertimbangkeun ngarobah cara penasihat perjalanan pikeun warga Amérika Serikat anu ngumbara ka "nagara deungeun" anu ayeuna diterbitkeun sareng dikomunikasikan.

"COVID-19 parantos ngarobih sadayana," saur Pupuhu WTN Juergen Steinmetz. "Éta henteu dipercaya pisan upami nagara sapertos Bahama atanapi Yunani kadaptar dina kategori anu sami sareng Afghanistan atanapi Koréa Kalér. Ieu ngerakeun sareng ampir pikaseurieun. "

WTN hoyong ningali 3 tingkat peringkat bebas pikeun masing-masing nagara anu kadaptar dina daptar piwuruk perjalanan ku US State Department atanapi CDC.

1. Peunteun dumasar kana masalah kaamanan sareng sanés anu sanés COVID.
2. Peunteun dumasar kana wisatawan anu teu divaksinasi COVID.
3. Peunteun dumasar kana wisatawan anu divaksinasi COVID.

Jaringan Pariwisata Dunya ngadesek dihapus Guam, Puerto Rico, sareng Kapuloan Virgin AS tina daptar "nagara deungeun."

Guam, Puerto Rico, sareng Kapuloan Virgin AS mangrupikeun daérah Amérika Serikat sanés nagara sanés. Jalma-jalma anu cicing di dinya aya warga A.S. Aranjeunna kedah diperlakukeun sapertos nagara AS anu sanés. Pikeun Pamaréntah AS pikeun ngagolongkeun hiji daérah AS kalayan peringatan perjalanan Tingkat 4 ngerakeun, "tambah Steinmetz. "Kuring mendakan diskriminasi ieu henteu hormat ka seueur anggota jasa AS anu ditugaskeun di Guam."

Sistem Departemen Luar Negeri AS ngakuan 4 tingkatan nasihat perjalanan:

  1. Latihan Pancegahan Normal
  2. Latihan Ngaronjatkeun Ati-ati
  3. Perhatosan Wisata
  4. Entong Ngumbara

Departemen Luar Negeri Amérika Serikat ngaluarkeun tingkat pangluhurna Travel Advisories ngalawan nagara-nagara ieu, nyarios ka Warga AS: ULAH LATIHAN ka nagara-nagara anu didaptarkeun:

  • Apganistan
  • Aljazair
  • Andorra
  • Antartica
  • Argentina
  • Aruba
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bangladés
  • Bélarus
  • Butan
  • Botswana
  • Brazil
  • Kapuloan Virgin Britania
  • Brunéi
  • Burkina Faso
  • Burma (Myanmar)
  • Burundi
  • Républik Aprika Tengah
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • Kuba
  • Curacao
  • Siprus
  • DR Congo
  • Dominica
  • Éritréa
  • Éstonia
  • Eswatini
  • Fiji
  • Perancis
  • Guiana Perancis
  • Polinésia Perancis
  • Hindia Kulon Perancis
  • Géorgia
  • Yunani
  • Haiti
  • Islandia
  • Iran
  • Iraq
  • Irlandia
  • Israél Tepi Barat sareng Gaza
  • Jamaica
  • Kazakhstan
  • Kiribati
  • Kosovo
  • Kuwait
  • Kyrgyz Républik
  • Laos
  • Libanon
  • Lésotho
  • Libya
  • Makau
  • Malaysia
  • Maladéwa
  • Mali
  • Kapuloan Marshall
  • Mongolia
  • Monténégro
  • Maroko
  • Nauru
  • Nepal
  • Nikaragua
  • Koréa Utara
  • kalér Makédonia
  • Panama
  • Papua New Guinea
  • Portugal
  • Républik Kongo
  • Rusia
  • Saint Lucia
  • Samoa
  • Arab Saudi
  • Seychelles
  • Sint Maarten
  • Kapuloan Solomon
  • Somalia
  • Afrika Kidul
  • Sudan Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Sudan
  • Suriname
  • Swiss
  • Suriah
  • Tajikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Tonga
  • Tunisia
  • kalkun
  • Turkménistan
  • Tuvalu
  • UK
  • Uzbékistan
  • Vanuatu
  • Venezuela
  • Yaman

Pusat Kontrol Kasakit AS ngaluarkeun peringatan perjalanan pangluhurna ngalawan nagara-nagara "asing" ieu, nyatakeun:

Cegah perjalanan ka tujuan ieu. Upami anjeun kedah indit ka tujuan ieu, pastikeun anjeun divaksinasi pinuh sateuacan indit.

Peringatan perjalanan dikaluarkeun tina paling parah - 1 dugi ka paling parah - 4. Peringkat 4 hartosna bahaya pisan, "entong angkat." Ayeuna, Departemen Luar Negeri henteu ngabédakeun masalah kaséhatan sareng masalah perang sareng kaamanan.

Sering nganggo pendekatan stroke anu lega, ngalukis sadaya nagara kalayan peunteun anu sami sareng, ku alatan éta, nyababkeun kasimpulan palsu

Panaséhat Departemen Luar Negeri ayeuna mencét tempat sapertos Afganistan atanapi Koréa Kalér kalayan peringatan anu sami ayeuna berlaku pikeun nagara-nagara kalebet Bahama atanapi Jamaika. Ékonomi Bahama sareng Jamaica ngandelkeun pisan ka pengunjung AS.

Salaku tambahan, Jaringan Pariwisata Dunya mendakan naséhat Perjalanan AS ayeuna anu dikaluarkeun ngalawan Téritori Guam AS héran, diskriminatif, sareng nyasabkeun. "Departemen Nagara AS sareng CDC henteu ngagaduhan kawenangan pikeun mamatahan ngalawan perjalanan atanapi ngaluarkeun piwuruk ngalawan daérah AS atanapi nagara bagian sanés," nyatakeun Mary Rhodes, Présidén Guam Hotel & Restaurant Association.

COVID peryogi pendekatan anu anyar, sareng kedah aya peringatan perjalanan dumasar kana kajahatan sareng kaamanan, sareng set kadua peringatan pikeun COVID. Peringatan anu dimungkinkeun ieu kedah ngabédakeun vaksin tina anu henteu divaksinasi sareng ngémutan kasadiaan tés gancang sareng serologis ujian anu gampang diatur nalika asup sareng kaluar nagara.

Panerbitan anu lega sareng teu tiasa dibédakeun ngeunaan panaséhat perjalanan ngabalukarkeun henteu ngan ukur rusuh ékonomi tapi ogé nurunkeun peunteun peringatan perjalanan, diskriminasi, sareng masalah politik.

WTN ngadesek Dinas Nagara AS sareng Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit pikeun ngembangkeun pendekatan anu langkung bernuansa sareng damel pikeun nyiptakeun tekad anu langkung canggih pikeun penasihat perjalanan na.

Pernyataan Posisi WTN ditandatanganan ku Présidén WTN Dr. Peter Tarlow.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment