24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos resorts piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Kapuloan Turks sareng Caicos Ngalanggar Rupa-rupa Berita

Liburan Sandal Sadaya-Kalebet: Kanggo Sakabeh Kulawarga!

Kulawarga senang di Sendal!

Sandals Resorts parantos janten sinonim sareng gambar pasangan anu bahagia anu mikaresep liburan romantis sareng hariwang anu leres-leres sadayana diurus sabab leres-leres kaasup. Tapi kumaha upami anjeun kulawarga? Di Sandals Beaches, sadaya kulawarga wilujeng sumping!

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Liburan Liburan Mewah Kalebet® nyertakeun langkung seueur pikeun sadayana.
  2. Di dieu aya unggal olahraga darat sareng cai handapeun matahari, ti iraha waé tuangeun gourmet dugi ka 21 réstoran khusus, dugi ka kagiatan sareng fasilitas pikeun sagala umur, sareng suite ramah-kulawarga.
  3. Ieu mangrupikeun liburan kulawarga sareng langkung seueur inklusif, langkung seueur pilihan, sareng langkung seueur cara pikeun mikaresep waktos babarengan.

Mawa Sadayana Deukeut Deukeut - Pasangan, Kulawarga, Babaturan Pangsaéna, Grup, sareng Pernikahan

Liburan sampurna ngantosan di Resor sadaya-kaasup Pantai di Turks & Caicos sareng Jamaica. Maénkeun dina pantai murni, keusik bodas dibelés ku laut anu jelas-jelas. Méakkeun pakansi kulawarga di kamar sareng kamar mewah. Ngarasakeun sakumpulan kagiatan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun murangkalih unggal umur. Sadayana Resor sadaya-pantai di pantai kalebet taman cai Pirates Island, karakter Sesame street®, camp barudak, sareng klub malam anu pikaresepeun pikeun nonoman. Leres, Resor sadaya-pantai di Jamaika sareng Kapuloan Turks & Caicos ngajangjikeun paket liburan kulawarga anu teu tiasa dilupakan handapeun matahari Karibia. Ngarencanakeun kawinan? Pantai Resorts nawiskeun perkawinan tujuan anu luar biasa sareng bungkus bulan madu.

Entong nyandak kecap kami pikeun éta

Sumber inpormasi anu pangsaéna nyaéta di ulasan tamu. Maca naon anu diucapkeun tamu ieu sakitar sabulan katukang dina TripAdvisor ngeunaan liburan di Resort basisir.

Kapuloan Turks & Caicos di Providenciales

Liburan Karibia dina méwah pulau leres - milih # 2 Resort Karibia kanggo Kulawarga ku TripAdvisor

L1279DGkathyf: "Indit pikeun 16 amis! Nya hebat pisan! Palayan bar sareng ngantosan staf, resepsi - sadayana endah! Réstoran éta alus teuing! Tashana khususna di Néptunus éta luhur sareng sajabina !!!! Pasti bakal uih deui! "

Pantai Negril di Jamaika

Lokasina di Pantai 7-Mil anu terkenal di Negril - Dipilih # 1 Resort Karibia kanggo Kulawarga ku TripAdvisor

Voyage35019172706: “Kami gaduh waktos anu saé di Pantai. Kamar urang geulis. Tween abdi resep éta sareng parantos ngagaduhan sakilo réréncangan. Ricardo parantos leres-leres ngurus urang di bar sareng Adrian di kolam renang utama. Dahareun parantos saé. Kami pasti bakal balik ka surga pulau ieu. "

Pantai Ocho Rios di Jamaika

Liburan di sisi kulawarga kulawarga Jamaika - Undian Top 5 Resort Karibia kanggo Kulawarga ku TripAdvisor

kelizabeth_13: “SADAYANA luar biasa. Dahareun, wisata, kamar, & staf !! Jujur, kuring pikir para staf ngajantenkeun waktos anjeun 1000x langkung saé. Aranjeunna ramah, ramah, sareng sacara umum ngan ukur pastikeun anjeun dijaga. Tim toko beuleum endah pisan. Glenroy, Oshan, Sherief, Sheldon, Marlon, Ackeem, Triston, & Shan sok resep pisan & ngabagéakeun. Glenroy ngajantenkeun unggal beuleum lancar, pikaresepeun, & aman! Éta pasti sorot tina perjalanan kuring. Snorkeling dina kapal kaca kedah ogé dilakukeun. Abdi henteu sabar ngantosan buku deui !! 10/10 perjalanan ieu. "

Sadayana Saleresna Kalebet

Di Pantai, sakur naon waé anu tiasa dibayangkeun kalebet. Henteu kedah dompet, kantun tuangkeun anjeun kana angin ngahiliwir tropis. Sendal ngahartikeun sadaya-inklusif ku kaasup sadayana ieu:

  • Kulawarga Suites
  • Réstoran & Bar
  • Taman Cai Pulo Pirates
  • Program Barudak
  • Neuleum skuba
  • Olahraga Cai Bermotor
  • Golf & Olahraga Land
  • Pantai Pangalusna Karibia
  • Nightlife & Hiburan
  • Arwah Premium
  • Robert Mondavi Kembar Oaks® anggur
  • Pernikahan sareng Bulan Madu
  • mindahkeun bandara
  • Tip, Kasugihan
  • Pajak Hotel
  • WiFi gratis

https://www.beaches.com/

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment