24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Billy Bishop Toronto City Airport Neruskeun Jasa Komérsial

Billy Bishop Toronto City Airport Neruskeun Jasa Komérsial
Billy Bishop Toronto City Airport Neruskeun Jasa Komérsial
Ditulis ku Harry S. Johnson

Balikan deui Bandara Billy Bishop Toronto City mangrupikeun komponén penting tina strategi pamulihan Kota Toronto sabab restart urang hartosna balik deui padamelan, balikna perdagangan sareng pariwisata, sareng balikna gerbang berharga ka salah sahiji kota pangsaéna di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bandara Billy Bishop Toronto City ngabagéakeun deui jasa komérsial
  • Porter Airlines sareng Air Canada balik deui ka Bandara Billy Bishop Toronto City.
  • Balikan deui komérsial lumangsung dina ulang taun ka-82 penerbangan komersial munggaran di bandara.

Bandara Billy Bishop Toronto City ngarayakeun mulang ka langit kamari ku ngabéréskeun deui jasa maskapai komérsial ku Porter Airlines sareng Air Canada saatos samentawis nunda operasi kusabab pandemi COVID-19.

Bandara Billy Bishop Toronto City ngagungkeun Balik deui kana Layanan Komérsial ku Salam Cai Canon Husus pikeun ngahargaan Hébat Mimiti

Pikeun nandaan kasempetan éta, hiber pangpayunna pikeun peringatan ka Ottawa anu dihadiran ku pamangku kapentingan sareng mitra anu "siap-siap angkat" kalayan salam kanu cai khusus anu dilakukeun ku tim Penyelamat Bandara Firefighting sareng Billy Bishop Airport.

Bandara Billy BishopStaf, pamangku kapentingan sareng mitra pamaréntah nyatakeun dinten éta sareng mikawanoh kasimpulan période anu sesah pikeun industri penerbangan ku ngabagéakeun deui panumpang sareng balik kana bisnis ngadamel konéksi sareng ngadukung ékonomi Toronto. Pareuman balikan deui komersil kabeneran lumangsung dina 82nd ulang taun penerbangan komersial bandara munggaran di 1939.

Geoffrey Wilson, CEO PortsToronto, boga sareng operator Bandara Billy Bishop, ngagabung sareng His Worship John Tory, Walikota Toronto, sareng Michael Deluce, Présidén sareng CEO Porter Airlines dina maturan biantara pikeun ngarayakeun kasempetan éta. Panumpang sareng pagawé diperhatoskeun ka hadiah sareng hadiah, sareng penerbangan munggaran anu janten peringatan ka Ottawa anu dihadiran ku pamangku kapentingan sareng mitra mitra "siap-siap angkat" sareng salam kanu cai khusus anu dilakukeun ku tim Bandara Rescue and Firefighting di bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment