24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Berita Pamaréntah Warta Breaking Nepal wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata WTN

Sektor pariwisata kedah dinyatakeun kabuka ku Pamaréntah Nepal

Nepal
Kiridit: Surat Pariwisata

Pangusaha Pariwisata Nepal Rapat Pikeun Mudahkeun Aksi Pamaréntah:
Nepal parantos ditutup pikeun industri anu paling nguntungkeun kusabab COVID-19

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pasamoan eksekutif pariwisata terkemuka, diayakeun ku mantan CEO Dewan Pariwisata Nepal, Deepak Raj Joshi nekad pikeun petisi pamaréntah pikeun miceun sarat karantina pikeun wisatawan anu divaksinasi pikeun ngarangsang pariwisata di Nepal.
  • Nunjukkeun yén pagawé pariwisata garis payun ayeuna divaksinasi nyaéta posisi kelompok yén sektor pariwisata kedah dinyatakeun kabuka ku Pamaréntah Nepal.
  • Salaku tambahan grup kasebut mencét pikeun teraskeun deui visa dina kadatangan sareng promosi tés PCR di bandara.e

Sedengkeun bagéan Nepal nembépened handapeun sababaraha larangan, sapertos aula bioskop sareng réstoran kalayan kapasitas 50%, tapi teu acan aya pembaruan ngeunaan larangan perjalanan Nepal dina genep bulan.

Sekretaris PATA Suman Pandey ngiringan perasaan yén dina waktos kadatangan visa kedah dikaluarkeun pikeun wisatawan anu divaksinasi sareng syarat karantina dihapus. Pamaréntah anu nembé nembé henteu acan ngeusian seueur lowongan tingkat kabinét sareng dilebetkeun kana urusan internal politik sareng partai-partai politik anu nandingan maka tetep kedah ditingali upami pamaréntah tiasa nyandak tindakan pikeun ngarangsang sektor vital ékonomi Nepal ieu.

Deepak Raj Joshi ogé perwakilan pikeun Nepal dina Jaringan Pariwisata Dunya, sareng dilélér ngiringan ngiringan Program Pahlawan Pariwisata WTN.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment