24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah Maladéwa Ngabobol Warta wartos jelema resorts tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Jumeirah Maldives: Resort mewah sadaya-villa dibuka dina Oktober

Jumeirah Maldives: Resort mewah sadaya-villa dibuka dina Oktober
Jumeirah Maldives: Resort mewah sadaya-villa dibuka dina Oktober
Ditulis ku Harry S. Johnson

Nambahkeun portopolio hotél Jumeirah Group anu ngembang, sémah ayeuna tiasa mendakan Jumeirah Maldives, Resort mewah sadaya-villa disimpen di perairan pirus kristal di Mal Malé Kalér.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jumeirah Group muka tempat wisata méwah anyar di Maladéwa.
  • Jumeirah Maldives bakal ngabagéakeun tamu mimiti dina 1 Oktober 2021.
  • Jumeirah Maldives nawiskeun 67 pantai sareng villa over-water.

Jumeirah Group, perusahaan silaturahmi méwah global sareng anggota Dubai Holding, dinten ngumumkeun Resort internasional énggal, Jumeirah Maldives, anu bakal ngabagéakeun sémah kahijina ti 1 Oktober 2021.

Nambahkeun kana Grup JumeirahPortopolio hotél anu berkembang, sémah ayeuna tiasa mendakan Jumeirah Maldives, Resort mewah sadaya-villa disimpen di perairan pirus kristal North Malé Atoll, gampang kahontal ku speedboat atanapi seaplane ti Bandara Malé. Lokasi anu saé na nawiskeun privasi pikeun liburan romantis, mundur pulau anu bagja pikeun babaturan sareng kulawarga sareng pangalaman pikeun cocog sareng anu langkung aktip. 

Arsitéktur panorama anu héran sareng interior anu tenang nyaéta karya studio desain Singapura anu canggih, Miaja, anu parantos nyiptakeun étos kontémporér anu elegan saluyu sareng lingkungan alam, ngagema modern Mediterania anu modis - desain anu ngajantenkeun jauh ti sésana.

José Silva, Chief Executive Officer of Jumeirah Group, nyarios: "Maladéwa mangrupikeun luang anu dipikacinta pikeun palancong ti sakumna dunya sareng Jumeirah Maldives mangrupikeun tujuan anu masihan janji mérek kami tina Tetep Béda. Resort nawiskeun silaturahmi anu tiada tandingan sareng bakat asli anu ngaleuwihan ekspektasi tamu, bari ngadorong watesan desain, kuliner sareng kaahlian jasa. Mangrupikeun tambahan leres-leres pikeun portopolio mérek, bumi énggal Jumeirah Group di Maladéwa ngajantenkeun pangalaman tamu anu murni ti saprak aranjeunna ngincer kana Resort kontémporér anyar kami. "

Jumeirah Maldives nawiskeun 67 pantai sareng villa over-water dina konfigurasi hiji, dua sareng tilu kamar, sadayana mastikeun panorama Laut Samudra Hindia anu endah. Dimimitian ti taun 171sqm, villa-villa Resort mangrupikeun anu paling lega di Atol Malé Kalér. Unggal villa nampilkeun kolam renang tanpa wates swasta sareng teras luhur-luhur kalayan ruang makan khusus kanggo tamu pikeun ningali pandangan anu pikasieuneun bari nyayogikeun asakan kuliner anu lezat atanapi bersantai kalayan pengalaman pilem-handapeun-bintang anu sampurna. villa tilu kamar tidur ogé ngagungkeun gim sorangan.

Jumeirah Group, anggota Dubai Holding sareng perusahaan hotél méwah global, ngoperasikeun portopolio 6,500 + -key tina 24 pasipatan di Wétan Tengah (kalebet andalannya Burj Al Arab Jumeirah) Éropa sareng Asia, kalayan langkung seueur sipat anu ayeuna nuju diwangun di sakitar dunya

Kaséhatan sareng kasalametan tamu sareng kolega mangrupikeun prioritas utama Jumeirah Group. Éta parantos nerapkeun serangkaian lindung pikeun sadaya hotél na, bari sacara ketat nuturkeun unggal arahan Pamaréntah masing-masing pasar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment