24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News wartos jelema piknik Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika Ngucapkeun Takziah ka Kulawarga St. Ann Hotelier

Richard Salm
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngahaturkeun belasungkawa ka baraya sareng réréncangan hoteler St. Ann, Richard Salm, anu maot dina kacilakaan kendaraan bermotor kamari di sapanjang jalan utama Lland recovery di St. Ann.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Salm mangrupikeun pemilik Club Caribbean Hotel di Runaway Bay, sareng diréktur pangurus Drax Hall Estate, ogé di St. Ann.
  2. Dina taun 1994 anjeunna sareng istrina, ngadegkeun Sakola Persiapan Glen di halaman buruan aranjeunna di Salem, sponsoran barudak anggota staf di hotél na.
  3. Anjeunna dipikaterang ku kontribusina pikeun pangwangunan nasional di 2019 dina upacara Honour and Awards Nasional di King's House.

"Kuring sedih pisan nalika terang ngeunaan maotna Pa Richard Richard Salm. Kami tetep bersyukur pikeun kaputusan na ngajantenkeun Jamaica na bumi sareng anu langkung penting pikeun bakti seueur hirupna pikeun ngalayanan masarakat Jamaika ngalangkungan pariwisata sareng pamekaran masarakat. Anjeunna memang gagah di industri sareng manusa anu luar biasa, "saur Bartlett.

"Atas nami Pamaréntah sareng rayat Jamaica, kalebet urang sadayana dina industri pariwisata, kuring badé ngahaturkeun welas asih sareng pangrojong kami ka kulawarga sareng réréncangan Bapak Salm. Mugia Gusti nyayogikeun anjeun kanyamanan salami waktos kasedihan ieu sareng muga-muga jiwana tenang, "saurna.

Salm mangrupikeun pemilik Club Caribbean Hotel di Runaway Bay, sareng diréktur pangurus Drax Hall Estate, ogé di St. Ann. Anjeunna ogé mingpin pamekaran Ironshore di Montego Bay, anu ngagaduhan lapangan golf 18-liang.

Dina taun 1994 anjeunna sareng istrina, ngadegkeun Sakola Persiapan Glen di halaman buruan aranjeunna di Salem, sponsoran barudak anggota staf na hotel. Sakola éta parantos dikembangkeun sareng ayeuna ayana di Discovery Bay, St. Ann.

Anjeunna dikenal pikeun kontribusina pikeun pangwangunan nasional di 2019 dina upacara Honour and Awards Nasional di King's House, dimana anjeunna dilélérkeun Order of Distinction in the Rank of Commander (CD) pikeun jasa Pariwisata, Promosi Olahraga Musim Dingin, sareng Pangembangan Komunitas .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment