24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

COVID-19 anjing nguseup sumping ka Bandara Miami

Anjing COVID-19-sniffing datang ka Bandara Miami
Anjing COVID-19-sniffing datang ka Bandara Miami
Ditulis ku Harry S. Johnson

Anjing detéktor gaduh kamungkinan pikeun deteksi langsung sareng réspon kana virus di rohangan umum sapertos bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bandara Internasional Miami pikeun nguji COVID-19 anjing anu ngadeteksi.
  • Anjing-anjing éta dikintunkeun di pos kaamanan kaamanan pagawé.
  • Bandara Internasional munggaran MIA pikeun nyebarkeun anjing-anjing COVID.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment