Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

United Airlines: Kéngingkeun COVID-19 labél atanapi leungit

United Airlines: Kéngingkeun labél atanapi leungit
United Airlines: Kéngingkeun labél atanapi leungit
Ditulis ku Harry S. Johnson

Karyawan United Airline anu nolak vaksin COVID-19 moal diidinan lebet ka tempat damel saatos 2 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumkeun mandat vaksinasi COVID-19 pikeun padamel.
  • United Airlines anu nolak COVID-19 jab bakal dipecat.
  • Pagawé maskapai anu dibébaskeun vaksin bakal disimpen dina cuti anu teu tangtu.

Dina mémo perusahaan anu dikirim kamari, United Airlines parantos ngumumkeun yén sadaya staf maskapai anu nampi pembebasan agama, médis atanapi pribadi tina vaksinasi wajib coronavirus bakal dikirim dina cuti anu teu dibayar atanapi médis salamina, henteu paduli alesan atanapi status pembebasannana.

"Sakali pandemi sacara bermakna mundur, anjeun bakal disambut deui ka tim dina status aktip," pilot, pramugari sareng agen layanan palanggan - digambarkan salaku karyawan dina "peran anu nyanghareup pelanggan operasional" - dicarioskeun dina mémo.

Amérika Airlines pagawé anu henteu langsung berinteraksi sareng panumpang, sapertos anu ngirim sareng mékanika, anu parantos disatujuan pikeun dibébaskeun diperyogikeun diuji mingguan sareng nganggo topéng sepanjang waktos nalika damel, kalebet nalika di luar ruangan.

Saha waé anu dibebaskeun médis bakal ditunda cuti médis samentawis. Jalma-jalma anu paménta dibébaskeun ditolak kedah nyandak anu mimiti ditémbak ku 27 Séptémber sareng divaksin pinuh dina lima minggu atanapi kaleungitan padamelan sadayana, numutkeun mémo anu dikirim ku VP sumber daya manusa Kirk Limacher.

Karyawan United Airline anu nolak vaksin COVID-19 moal diidinan lebet ka tempat damel saatos 2 Oktober.

Administrasi United Airlines henteu parantos nangtoskeun kumaha daékna operator pikeun leres-leres masihan pamundut pikeun pembebasan, sareng maskapai henteu nyarioskeun sabaraha anu nampi.

Serikat mangrupikeun maskapai Amérika Serikat anu mimiti maksa mandat vaksin COVID-19 ka karyawan na 67,000-plus, di awal Agustus. Maskapai anu sanés parantos ngalih kana mayunan perlindungan pikeun pagawé anu henteu divaksinasi anu uji positip pikeun virus éta. Delta Air Galur parantos nyabak biaya tambahan $ 200 pikeun premi kasehatan karyawan anu teu acan divaksinasi.

Perusahaan AS sareng instansi pamaréntah sacara hukum diperyogikeun nawiskeun pengecualian dina alesan agama atanapi médis, sanaos henteu leres-leres masihan aranjeunna. Administrasi Biden parantos ngadorong mandat vaksinasi umum sareng swasta sabab jumlah kasus COVID-19 di Amérika Serikat naék dina usum panas. 

Maskapai penerbangan, sareng serikat pagawé pilot sareng hiber parantos antusias ngagem perpanjangan anu teu ditangtoskeun tina amanat masker pamaréntah, anu mimitina ditetepkeun dina bulan Fébruari sareng dimaksudkeun salami 100 dinten.

Serikat mangrupikeun maskapai kaopat panggedéna di Amérika Serikat ku jumlah panumpang anu dibabawa, tapi ngagaduhan armada kadua panglobana sareng ngalayanan paling tujuan, numutkeun statistik pre-pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment