24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan raramean Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pameuntasan Ngaluncurkeun Tujuan Suka di Terminal Transbay Sementara

Pameuntasan nu
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kurasi tuangeun sareng inuman, hiburan, sareng hiburan di luar ruangan bakal ngahirupkeun kota San Fransisco sareng nganteurkeun perbaikan anu diperyogikeun di lingkungan East Cut kalayan dibukaan The Crossing di East Cut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pameuntasan mangrupikeun aktivasina samentawis anu dikembangkeun pikeun ngaréspon sareng koordinasi sareng Rencana Pamulihan Kota Walikota London Breed.
  2. Usaha sababaraha taun pikeun ngaktipkeun situs bakal nganteurkeun manpaat anu dipikabutuh pikeun lingkungan bari ogé nyumbang kana dibuka deui kota San Fransisco.
  3. Blok anu ampir 3.5 héktar keur dirobih janten oasis kota.

Mitra Pendataran Wetan (ECLP), kemitraan antara Kabupatén Mangpaat Komunitas Wétan Cut (Wétan Cut CBD), Taman Nestory, Aktip Nyata jeung Street Soccer USA, parantos ngumumkeun pembukaan resmi Pameuntasan di East Cut, tujuan masarakat di urut Terminal Transit Sementara Transbay. Usaha sababaraha taun pikeun ngaktipkeun situs bakal nganteurkeun manpaat anu dipikabutuh pikeun lingkungan bari ogé nyumbang kana dibuka deui kota San Fransisco sareng ngadukung usaha alit anu nyanghareupan tantangan anu teu acan pernah aya dina mangsa pandemi COVID-19.

Dibuka 10 Séptémber 2021, The Crossing mangrupikeun aktivasina samentawis anu dikembangkeun pikeun ngaréspon sareng koordinasi sareng Rencana Pamulihan Kota Walikota London Breed. Blok anu ampir 3.5 héktar antara Howard, Main, Folsom, sareng Beale Street nuju dirobih janten oasis perkotaan anu nampilkeun taman bir anu ramah kulawarga, treuk tuangeun, lapangan soccer sareng mural bumi dina tahap awal. Bioskop luar, kios dahareun sareng eceran, pasar komunitas, sareng tempat ulin bakal ditambihan henteu lami.

"Taun ieu parantos nunjukkeun ka kami kumaha aksés penting pikeun rohangan luar kanggo karaharjaan komunitas urang sareng pamekaran umum kota urang," saur Walikota Breed. "Situs anu dirancang kalayan saé ieu bakal nyayogikeun rohangan anu aman sareng pikaresepeun pikeun anggota komunitas boh anu nganjang ka kota kami pikeun ka luar sareng ngarénghap inti kota kami."

"Aya dorongan sababaraha taun ku warga pikeun ngaktipkeun situs éta, janten kami ngarasa wajib dibuka gancang-gancang sareng nambihan program dina sababaraha bulan ka payun," saur Kipp Kjeldgaard milik Real Active. "Dibikeun pangaruh COVID-19 kana usaha, muka gancang ogé penting pikeun ngabantosan pangusaha lokal sareng masihan tangan dina nganteurkeun pagawé sareng pangunjung deui Kota San Fransisco. "

"Ku damel sareng usaha lokal sareng organisasi komunitas pikeun nyayogikeun program anu beragam sareng pikaresepeun, proyék anyar anu pikaresepeun ieu bakal mayunan pamulihan kota San Fransisco sareng leres-leres janten tempat pikeun sadayana ngaraos wilujeng sumping. Kami ngundang sadayana pikeun ngiringan ngempelkeun sagala rupa anu ngajantenkeun San Fransisco kota kelas dunya; dahareun, musik, kagiatan anu hadé sareng tempat pikeun sadayana berkumpul dina setting anu unik. "

Programming dipandu ku eupan balik masarakat

East Cut CBD, lembaga nirlaba anu nyayogikeun beberesih, kasalametan, sareng perawatan taman sareng ruang terbuka di kabupaten, parantos damel pikeun ngaktipkeun situs langkung ti tilu taun. Salaku bagian tina prosés éta, survey langkung ti 1,200 tatangga dilakukeun ku kerja sama sareng kantor Pengawas Kacamatan 6 Matt Haney, naroskeun réspondén ngeunaan karesepna pikeun program dina situs.

"Umpan balik éta berperan penting dina ngabimbing ngembangkeun kamitraan urang kana situs sareng anu datang program bakal ngalaman ngagambarkeun réspon éta," saur Andrew Robinson, Diréktur Eksekutif The East Cut CBD.

"Ieu mangrupikeun lingkungan anu tumuh sareng ngembang, tapi leres-leres peryogi ruang terbuka pikeun masarakat pikeun berkumpul, maénkeun sareng nikmati," saur Pengawas Haney. "Pameuntasan dirancang pikeun nyumponan kabutuhan éta dina hubungan anu raket sareng warga. Kalayan seueur teuing aspék sareng fitur anu pikaresepeun, éta pasti bakal nambihan langkung seueur pikeun salah sahiji lingkungan kota anu paling gancang di dunya. " 

Di jantung situs éta bakal janten taman bir anu ramah pikeun kulawarga sareng palang anu dioperasikeun ku Monarch Beverage Catering, anu parantos ngajalankeun tempat-tempat bata sareng mortir sareng acara outdoor anu nembé langkung ti 10 taun di Kota. Nganteurkeun pangalaman tina sababaraha lingkung lingkungan, kalebet zona kulawarga, ruang santai, sareng ruang anu tiasa diisi pikeun kelompok sareng organisasi, kebon bir bakal ngagaduhan tabel piknik, tempat diuk di luar ruangan, sareng mural bumi anu dirancang ku seniman lokal Laura Stevenson.

Sedengkeun kebon bir akhirna bakal dikurilingan ku kios dahareun sareng eceran anu diwangun ku pengusaha lokal sareng pemilik Lightbox Café, Hugo Santana, barisan truk makanan anu beragam bakal aya tempatna dugi ka pabrikan sareng instalasi parantos réngsé.

Dumasar lokal, Street Soccer USA mangrupikeun pasangan anu lami di Kota San Fransisco sareng organisasi nasional terkemuka dina panggunaan maén bal pikeun parobahan sosial, kalayan langkung ti dasawarsa pangalaman damel di San Fransisco sareng di peuntas Bay Area, California, sareng bangsa. Street Soccer USA bakal masang dua kaayaan pengadilan sepakbola seni pikeun janten maén liga kalapa pikeun sadayana salian ti ngayakeun acara sareng aktivasina dumasar kana olahraga. Street Soccer USA ogé bakal ngalatih sareng nyéwa anggota komunitas pikeun ngalatih sareng ngatur program pikeun Street Soccer Community Club dimana nonoman lingkungan tiasa aksés kana kurikulum keterampilan hirup ngalangkungan soccer gratis.

"Ku ngagunakeun kakuatan anu ngahijikeun Tatar Sunda, anu ngahijikeun pamaén henteu paduli ras, agama atanapi status ékonomi, taman Street Soccer USA janten tempat reueus masarakat. Pitch kami dikembangkeun dina sumanget anu sami, sareng kami bungah pikeun ngundang sadayana sadayana ka sadayana di dieu sareng ngiringan kakuatan sepak bola pikeun ngahiji, "saur Diréktur Managing Street Soccer USA, Rob Cann.

Tim Pameuntasan ogé ngarepkeun bioskop luar bakal siap ngabagéakeun peminat pilem kana acara curat teu lami saatos dibuka. Acara sareng promotor musik Noise Pop Industries, anu ngoperasikeun Bay Area's DoTheBay.com sareng parantos ngabantosan hirupkeun Benteng Mason Flix sareng Sundown Bioskop Peuting, parantos aktipitas ngembangkeun sareng ngoperasikeun bioskop luar.

Salaku tambahan pikeun area kabugaran komunitas khusus anu kabuka pikeun individu sareng pelatih, kelas kelompok sareng individu bakal ditawarkeun ku LuxeFit, anu ayeuna damel di Proxy di Hayes Valley.

Zona Komunitas Pameuntasan bakal nampilkeun seueur pasilitas umum, kalebet sakitar 5,000 méter pasagi rohangan jero rohangan anu tiasa disayogikeun ku kelompok komunitas lokal tanpa biaya. Manajemén ogé ngembangkeun tempat pasar komunitas, anu salian ti ngajual barang-barang seger, anu lokal anu tiasa dipendakan di pasar patani, ogé bakal ngagaduhan barang rangkep sareng tawaran eceran.

Hatur nuhun kana asupan ti Kantor San Fransisco Investasi Komunitas sareng Infrastruktur (OCII), The Crossing damel sareng En2Action jeung La Cocina, organisasi nirlaba anu damel pikeun méréskeun masalah kasetaraan dina bisnis, pikeun kasempetan pikeun nampilkeun produk pengusaha na di lingkungan anu ramah, anu leumpang anu ningkat ku acara sareng kagiatan anu biasa.

Nestory Park's David Flaherty nyatakeun, "Proyék ieu ngagambarkeun kameunangan ageung pikeun masarakat, usaha alit sareng pembukaan Kota. Dibikeun kabupatén parantos nambihan rébuan unit perumahan di spéktrum ékonomi, dina lingkungan anu nangtung, proyék ieu nyumponan paménta kritis ku nyayogikeun manpaat komunitas anu lega dimana aranjeunna kakurangan. Dina palaksanaan lengkep, éta diantisipasi yén langkung ti 30 bisnis sareng pengusaha lokal anu ngerjakeun langkung 60 urang bakal operasi di lokasi. "

Desain manusa-sentris ku sungut berbakat tukangeun Oracle Park

Pikeun desain, tim The Crossing kolaborasi sareng pangpadetna, teguh arsitéktur sareng desain global anu ngahususkeun pikeun narik jalma babarengan ngalangkungan pangalaman unik sareng khusus. Désainer visi anu aya di tukangeun San Fransisco Oracle Park sareng stadion, arena, sareng pusat konvénsi sanésna di dunya, Populous ogé ngembangkeun aktipitas samentawis pikeun NFL's Superbowl, Olimpiade, sareng FIFA.

"Kami hoyong ngabantosan tempat anu muncul di San Fransisco ieu ku sumanget anu khas, ngondang jalma-jalma ti lingkungan padumukan sareng perusahaan pikeun nyiptakeun komunitasna nyalira ngalangkungan kamiripan sareng serendipitas orkestra anu aranjeunna pendakan di dieu," saur Kepala Sekolah Senior di Populous, Michael Lockwood .

Pagawean Populer dina proyek bakal aya implikasi saluareun San Fransisco, janten modél pikeun aktipitas samentawis anu kreatif sareng émutan komunitas nalika aranjeunna dikembangkeun sareng diwangun, sareng nunjukkeun kumaha nyiptakeun beungkeut anu bermakna di lingkungan nagara.

"Pameuntasan transformatif dina nyiptakeun nilai pikeun sapotong lahan anu sacara tradisional bakal tetep dipager nalika tahap hak," saur Pimpinan Populer, Riki Nishimura. "Daripada ngawenangkeun rohangan pikeun kirang dianggo, kami masihan situsna deui ka masarakat, nyiptakeun tempat pikeun jalma-jalma tiasa senang ngahiji deui. Sedengkeun sacara historis situs éta mangrupikeun gerbang pikeun jalma-jalma sumping ka sareng angkat ti kota, janten tempat dimana jalma-jalma tiasa nyiptakeun perjalanan nyalira sadidinten sareng ngalaman momen anu teu dikenal sareng kulawargana. "

Nalika ECLP gancang ngaluncurkeun situs janten pangunjung tiasa langsung mikaresep program, éta damel sareng Populous pikeun ningkatkeun pidangan pamrograman sareng elemen desain dina Tahap II anu leres-leres ngajantenkeun The Crossing salaku tempat anu inovatif sareng kelas dunya. Sasak luhur ngalangkungan sabagian situs sareng nyiptakeun amfiteater unik dibayangkeun, sapertos tahapan anu bakal dianggo salaku balai kota modéren anu nampilkeun pagelaran, acara budaya sareng pakumpulan sipil. ECLP mertahankeun agénsi pamasaran basis Bay Bay PIVOT pikeun ngaéksekusi sponsor sareng strategi mitra pikeun ngabantosan unsur-unsur anu ningkat ieu sareng anu sanés.

Kusabab aktivasina ieu mangrupikeun usaha kolaborasi ngalibatkeun seueur organisasi sareng perorangan, partisipasi salajengna ku seniman, usaha sareng mitra pikeun ngaeksekusi sareng ningkatkeun situs éta disambut.

Organisasi sareng jalma anu resep kana kasempetan kemitraan tiasa didatangan www.eastcutcrossing.com atanapi email [email dijaga] kanggo inpormasi lengkep.

Ngeunaan East Cut Landing Mitra

East Cut Landing Partners (ECLP) mangrupikeun Public benefit LLC anu dibentuk pikeun tujuan khusus ngembangkeun sareng operasi Pameuntasan di East Cut, tujuan masarakat di urut Terminal Transbay Samentara di San Fransisco. Diwangun ku opat organisasi Bay Area anu béda, tilu kantor pusatna di San Fransisco, ECLP ngagaduhan pangalaman sareng kaparigelan masing-masing pasangan pikeun ngahontal tujuan umum: nganteurkeun manpaat komunitas anu lega pikeun sadayana anu dipikaresep.

Non-kauntungan Wétan Cut CBD jeung Street Soccer USA nyayogikeun kamampuan situs sareng khusus program pikeun aktivasina, bari Aktip Nyata jeung Taman Nestory nganteurkeun pamekaran, aktivasina, sareng pangalaman operasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment