24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan ti Toronto sareng Kingston, Jamaika dina Swoop ayeuna

Penerbangan ti Toronto sareng Kingston, Jamaika dina Swoop ayeuna
Penerbangan ti Toronto sareng Kingston, Jamaika dina Swoop ayeuna
Ditulis ku Harry S. Johnson

Swoop ngaluncurkeun layanan nonstop énggal antara Bandara Internasional Toronto Pearson sareng Bandara Internasional Kingston Norman Manley di Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Swoop ngumumkeun penerbangan Jamaica nonstop anyar.
  • Ladenan anyar bakal beroperasi dua kali mingguan.
  • Layanan anyar bakal janten bagian tina jadwal usum salju sareng diluncurkeun dina 8 Désémber 2021.

Swoop dinten ngumumkeun jasa nonstop énggal antara Bandara Internasional Internasional Pearson (YYZ) sareng Bandara Internasional Kingston Norman Manley (KIN) di Jamaika. Salaku bagian tina jadwal usum maskapai, jasa anyar bakal beroperasi dua kali mingguan, mimiti 8 Désémber 2021.

"Kami gumbira ngembangna ayana di Jamaika ku ngenalkeun jasa ka Kingston pikeun ngahubungkeun babaturan sareng kulawarga dina usum liburan ieu sareng taun payun," saur Bert van der Stege, Kepala Komérsial & Keuangan, Ngalieuk. "Pelancong kami parantos nganut penerbangan urang anu selalu terjangkau ka Jamaika sareng kami ngarepkeun ngawangun kasuksésan kami di daérah éta kalayan layanan non-stop anyar kami anu ngahubungkeun Toronto sareng Kingston."

Pamawa biaya murah-murah (ULCC) ogé disetél pikeun neraskeun jasa antara Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) sareng Bandara Internasional Montego Bay Sangster (MBJ) isukan jam 7:00 isuk Est. Balikna Swoop ka Montego Bay mangrupikeun awal restorasi maskapai jaringan internasional na, sareng penerbangan ka Amérika Serikat sareng Mexico badé diteraskeun saatos usum gugur.

"Pangbalikan tina Ngalieuk ka MBJ mangrupikeun wilujeng sumping sareng kami resep kana komitmen Swoop pikeun mastikeun yén panumpang ti pasar kadua pangageungna kami, Kanada, sareng khusus propinsi Ontario, ngagaduhan pilihan biaya murah nalika ngadatangan Jamaika ningali kulawarga sareng réréncangan atanapi anu hoyong pikeun pakansi di pulau indah urang, "saur Shane Munroe, CEO MBJ Bandara Ltd." Kami terus ngutamakeun kasihatan sareng kasalametan warga sareng pangunjung urang saluyu sareng misi kami pikeun nyayogikeun lingkungan "Kasalametan-Dijamin" ngabagéakeun wisatawan anu aman pikeun Pulo Jamaika urang. "

Detil ngeunaan Swoop Service ka Kingston sareng Montego Bay, Jamaika

ruteRencanana Mimitian

tanggal
puncak

mingguan

prekuensi
Total hiji arah

harga (CAD)
Ongkos basa

(CAD)
Pajeg sareng

waragad

(CAD)
NEW Toronto (YYZ) - Kingston (KIN)Désémber 8, 20212x mingguan$129 CAD$13.44$115.56
NEW Kingston (KIN) - Toronto (YYZ)Désémber 8, 20212x mingguan$129 † CAD$6.36$122.64
Toronto (YYZ) - Montego Bay (MBJ)September 11, 20213x mingguan$129† CAD$13.44$115.56
Montego Bay (MBJ) - Toronto (YYZ)Sépté
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment