Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Rupa-rupa Berita

Diuji sareng Diuji: Camp Boot di Steyning Seychelles

Camp Seychelles Boot
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sakelompok peminat kabugaran ti Rusia mendakan petualangan tropis anu sampurna dina pelarian camp boot Seychelles anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kamp kamp Slim Fit Club mangrupikeun urusan "luhur" sareng tujuan anu endah dipilih pikeun nantang para pamilon.
  2. Tujuan tina camp boot nyaéta pikeun ngadorong wates hiji.
  3. Salami sapuluh dintenna di Pulo Jawa, anu datang ti Rusia ngiringan kagiatan petualangan sapertos zip-lining sareng panjat tebing di Constance Ephelia Resort.

Kemah Boot Méwah - Sabalikna Hal! 

Acara taunan, camp boot Slim Fit Club mangrupikeun urusan "luhur" sareng tujuan anu endah dipilih pikeun nantang para pamilon.

Lokasi anu dipilih kedah tiasa nawiskeun kasempetan anu cekap pikeun kagiatan olahraga sareng petualangan, pamanggihan budaya sareng sejarah lokal, sareng bentang anu cocog pikeun nantang kabugaran fisik para pamilon. Seychelles dipilih henteu ngan ukur pikeun kaindahan alamna tapi anu paling penting, éksklusifitasna.

Logo Seychelles 2021

Dibikeun perlakuan méwah ti mimiti angkat, maskapai Rusia Aeroflot nyayogikeun dua konter check-in pikeun pamilon saatos angkat ti Bandara Sheremetyevo ogé tunjangan tambahan sareng koper, hadiah mérek sareng internét gratis dina kapal.

Nalika aya di tempat anu dituju, milari jasa mitra lokal, kalebet 7º Kidul sareng Creole Travel Services, anu nawiskeun jasa pangsaéna sareng kolaborasi pikeun mastikeun kajadian anu suksés.

Ngajalajah Watesan Fisik

Tujuan tina camp boot nyaéta pikeun ngadorong wates hiji, salah sahiji acara utama dina kalénder awéwé Slim Fit Club nyaéta hiking ka puncak Morne Blanc sareng Dans Gallas, dua kagiatan anu nempatkeun tingkat kabugaran pikeun diuji bari ngararasakeun dua jalur anu spektakuler di pulau utama Mahé. Dikurilingan ku alam, Polina Kitsenko sareng awak Slim Fit na gagah gunung anu lungkawing sareng kalembaban anu luhur, dugi ka luhur kalayan sakedik gangguan, diganjar ku vistas anu narik napas dina tungtung perjalanan.

Salami sapuluh dinten na di Pulo Jawa, para tamu ti Rusia ngiringan kagiatan petualangan sapertos zip-lining sareng panjat tebing di Constance Ephelia Resort di basisir kalér-kuloneun Mahé.

Dina dinten-dinten aranjeunna henteu miluan usaha di luar hotél, programna henteu kirang matak ngerakeun, pamilon tetep sibuk sareng sababaraha kagiatan individu sareng kelompok. Ieu kalebet sesi latihan olahraga tilu kali sapoé.

Gaya Creole Unwinding

Éta henteu sadayana dianggo pikeun iklan Slim Fit Club anu ngamanfaatkeun pelayaran catamaran anu luar biasa di Sainte Anne Marine Park anu kalebet kunjungan sareng wisata di Pulo Moyenne, taman nasional pangleutikna sadunya anu diwariskeun ka masarakat Seychelles ku tilas wartawan sareng modern Robinson Crusoe, Brendon Grimshaw, sareng barbeque Creole tradisional di pantai.

Dilaksanakeun di salah sahiji padumukan Four Seasons Resort Seychelles (nami lengkep hotél sareng tempatna), budak awéwé dirawat ka pésta Creole dina téma 'Moonlight in Paradise' pikeun ngurilingan camp boot anu suksés pisan. Bajak laut anu sinonim pikeun Seychelles, bagian anu sesah tina sajarah pulau ieu dirayakeun ngalangkungan kelas mixology dina kerja sama sareng pabrikan minuman keras lokal Takamaka Rum dina téma 'In Search of Treasures'.

Média Sosial sareng seueur deui

Nyiptakeun kontén anu saé sareng kualitas luhur, nyorot kana rupa-rupa tujuan, alamna, flora sareng fauna, pantai, kagiatan anu ditawarkeun sareng seueur deui, Cik Kitsenko, pangaruh anu getol sareng populér, sacara propésional nyorot kajadian sapopoé pikeun seueur-seueur na klien kelas luhur di Rusia dina platform média sosial dirina.

Para pamilon sanésna ogé masang sareng ngabagi carita ngeunaan prestasina ti Seychelles, nunjukkeun pulau-pulau di kapuloan Samudra Hindia salaku tujuan anu héjo sareng pikaresepeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment