Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Seychelles Reclaims Award: Tujuan Pulo Top di Afrika sareng Wétan Tengah

Wisata Seychelles + Rékréasi
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles parantos ngalahirkeun persaingan deui nalika scoop pikeun anu kaopat kalina, Travel + Leisure 2021 Award Terbaik Dunya anu bergengsi salaku tujuan luhur pulau di Afrika sareng Wétan Tengah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiji pamaca Travel + Leisure nyirian Seychelles salaku "keajaiban kadalapan dunya."
  2. Tujuan naék kaluar dina katégori na, nyetak 88 poin.
  3. Seychelles kasohor ku situs alam anu sampurna dilestarikan sapertos Vallée de Mai, salah sahiji dua tempat kapuloan 115-pulau di Nusantara Dunya UNESCO anu didaptarkeun pikeun umat manusa.

Reclaiming tempat nomer 1 (anu ogé diayakeun di 2019), Seychelles, surga murni anu diakui disetél di Samudra Hindia, sareng "keajaiban kadalapan dunya" salaku salah saurang anu maca Travel + Leisure maca, muji éta pikeun "kaindahan , "Mecenghul top dina kategori na, nyetak 88 poin, sareng dituturkeun ku Zanzibar sareng Mauritius dina posisi kadua sareng katilu masing-masing.

Logo Seychelles 2021

Pameunteu taun ayeuna jauh-jauh teuing, majalah ceuk, ngumumkeun hasil survey anu ngamungkinkeun pamiarsa ngeunteung kana pangalaman perjalananana, sareng nyarankeun apresiasi anu diperpanjang pikeun tempat-tempat anu nawiskeun kaéndahan alam anu tiada tara sareng, di réa patempatan, langkung kirang balaréa. Anu ngahargaan penghargaan biasana ngainspirasi wisatawan nalika aranjeunna milari pangalaman anu paling matak di dunya.

Kagungan vegetasi tropis anu subur, pantai bodas bubuk, tempat anu endah, aheng sareng perairan pirus anu jelas, Seychelles ogé kawéntar pikeun situs alam anu sampurna dilestarikan sapertos Vallée de Mai, salah sahiji tempat kapuloan 115-pulau di dua situs Warisan Dunya UNESCO khusus kanggo umat manusa, flora sareng fauna anu unik sareng taman laut na, anu sadayana narik ati Travel & Pamiarsa luang.

Mairan kana pangajén éta, Ibu Bernadette Willemin, Diréktur Jénderal pikeun Marketing of Pariwisata Seychelles nyebatkeun yén nampi pangakuan anu penting sapertos kitu mangrupikeun kahormatan pikeun tujuan.

"Ditunjuk janten Pulo Pangsaéna Dunya 2021 di Afrika sareng Wétan Tengah sakali deui, pikaresepeun pikeun tujuan leutik urang. Éta yakin pikeun industri sacara umum pikeun terang yén tamu kami henteu ngan ukur mikawanoh kaindahan alam pulau-pulau urang tapi ogé sakabéh pangalaman anu ngajantenkeun urang unik sareng pasti 'Dunia Lain.' ”

Nominasi tujuan anu aheng hasil tina survey taunan anu dilakukeun ku Travel + Leisure, anu ngamungkinkeun pamiarsa majalah perjalanan anu berbasis di New York pikeun meunteun pangalaman perjalanan di sakumna dunya. Pamiarsa nimbang-nimbang hotél, pulau, kota, maskapai, garis pelayaran, spa, sareng seueur deui, meunteun pulau dina ciri-ciri ieu: atraksi alam sareng pantai, kagiatan sareng tempat wisata, réstoran sareng tuang, jalma sareng ramah, sareng nilai umum. Seychelles kabeungkeut dina Nr 24 sareng Sri Lanka di kapuloan luhur majalah dina panghargaan dunya.

Survei Penghargaan Terbaik Dunya taun ieu kabuka pikeun pamilihan umum 11 Januari dugi ka 10 Méi 2021, sabab tujuan di dunya ngiringan larangan COVID-19.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment